Pogled od MILION DOLARA: Nina Seničar rekla DA slavnom glumcu, pa pokazala u kakvom LUKSUZU uživa na medenom mesecu (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.07.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina sa svojim suprugom i dalje boravi u Italiji, a za prvo bračno putovanje odabrali su luksuznu vilu.

Pogled od MILION DOLARA: Nina Seničar rekla DA slavnom glumcu, pa pokazala u kakvom LUKSUZU uživa na medenom mesecu (VIDEO)

Foto: ATA Images

Glumica i voditeljka Nina Seničar nedavno je na raskošnoj ceremoniji u Italiji rekla "da" slavnom glumcu Džeju Elisu, a par je sedam dana nakon venčanja otišao na medeni mesec.

Nina sa svojim suprugom i dalje boravi u Italiji, a za prvo bračno putovanje odabrali su luksuznu vilu čiju lokaciju voditeljka nije želela da otkriva. Ipak, sa javnošću je podelila pojedine detalje poput unutrašnjosti ove raskošne nekretnine iz koje se pruža nestvaran pogled na prirodu, ali i dvorište vile u kom se nalazi fontana. Nina je uz snimak na kom se vidi kako u svilenom ogrtaču šeta vilom, napisala "Dobro jutro", a ovaj video opisala je italijanskom pesmom "Mi sei scoppiato dentro il cuore" što u prevodu znači "Ti si mi u srcu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 


Podsećamo, venčanje Nine Seničar i Džeja Elisa održano je u čuvenom dvorcu "Villa Mangiacane" u Toskani, a za odabir lokacije bila je zadužena mlada.


Inače, voditeljka i američki glumac, koji je zvezda novog akcionog filma "Top Gun: Maverick", pre tri godine dobili su ćerkicu Noru Grejs, a nedavno su odlučili da kupe kuću na luksuznoj destinaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading