KANJE VEST JAVNO POZVAO KIM DA SE POMIRE: Reper svim SILAMA pokušava da se vrati starleti, a sada joj ponudio da POBEGNU!

Autor:

Zabava

13.12.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon raskida od starlete Kim Kardašijan, reper Kanje Vest pokušava svim silama da je vrati.

KANJE VEST JAVNO POZVAO KIM DA SE POMIRE: Reper svim SILAMA pokušava da se vrati starleti, a sada joj ponudio da POBEGNU!

Foto: youtube.com/printscreen

Kanje Vest i dalje svim silama pokušava da se pomiri sa svojom suprugom Kim Kardašijan. Reper je sada na svom koncertu rešio da je javno pozove kako bi mu se vratila.

Kanje je održao humanitarni koncert na kom je prisustvovala Kim, a reper je na veliko oduševljenje publike promenio stihove jedne svoje pesme.

 

 

- Želim da pobegneš natrag meni, upravo ti, Kimberli - glasio je Kanjeov stih, a zbog ovog poteza je hešteg #kimberly trenutno jedan od najpopularnijih na društvenim mrežama.

Fanovu su podeljenog mišljenja što se tiče ovog ljubavnog para, dosta njih želi pomirenje, ali ipak većina smatra da starleta ne bi trebalo da "padne" na ovako nešto.

 

 

- Kim, da nisi slučajno pala na to, ova pesma uopšte nije napisana za tebe! - napisala je jedna korisnica na Tvitera, i podseća da je ta pesma napisana za Amber Roae, reperovu bivšu devojku.

Međutim, samo nekoliko sati od koncerta, Kim je predala zahtev za legalno razdvajanje, prema kojem bi i dalje bila u braku ali bi živeli odvojeno. Ako bi sud odobrio ovaj zahtev, starateljstvo i zajednička imovina bi bila odvojena od njihovog bračnog statusa.

 

 

Ovo nije prvi put da Kanje javno moli starletu za pomirenje, a TMZ prenosi da je Kim takođe podnela zahtev da se ukloni prezime Vest iz njenog imena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading