PREPOZNAJETE LI STARLETU SA SLIKE? Proslavila se u rijalitiju, muškarci su za njom gubili glavu, a onda je KRVNIČKI PRETUČENA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.05.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se slike iz prošlosti poznate starlete.

PREPOZNAJETE LI STARLETU SA SLIKE? Proslavila se u rijalitiju, muškarci su za njom gubili glavu, a onda je KRVNIČKI PRETUČENA! (FOTO)

Foto: printscreen/facebook

Starleta Nataša Šavija bila je u žiži interesovanja medija pre desetak dana kada ju je, kako je sama navela, Stefan Karić krvnički pretukao zbog čega je morala i na operaciju, a ona je čitavoj javnosti pokazala svoje povrede.

Foto: Instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija pretučena

Šavija je poznata po tome da je jedna od omiljenijih devojaka u muškom društvu, kao i po brojnim svojim izjavama, među kojima je i priznanje da je bila sa pola seniorske reprezentacije Srbije, a i ona čuvena tokom Mundijala u Brazilu i obećanje našoj mladoj reprezentaciji da će ih sve oralno zadovoljiti ako pobede na prvenstvu.

- Jao, divno što igraju u finalu! Tamo igra onaj mali Gaćinović? On je mnogo sladak! Ma, ako osvoje Svetsko prvenstvo, svima ću da im po***im! - rekla je oduševljena Šavija tada.

Foto: ATAImages

Nataša Šavija sada

Šavija je jedna od retkih koja osim popunjavanja usana, na sebi ništa nije radila, te je u potpunosti priroda, a sada smo našli fotografije koje dokazuju to i pokazuju kakva je bila u mladosti.

Podsetimo, Nataša se bavila manekenstvom, bila je model, a popularnost je stekla učešćem u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading