PRVI PUT NAKON INCIDENTA PROGOVORILA O KARIĆU! Pretučena Nataša Šavija uperila prstom u Stefana i direktno ga PROZVALA!

Autor:

Zabava

02.05.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta juče nije želela ni da demantuje, ni da potvrdi da je on nasilnik koji ju je zverski pretukao!

PRVI PUT NAKON INCIDENTA PROGOVORILA O KARIĆU! Pretučena Nataša Šavija uperila prstom u Stefana i direktno ga PROZVALA!

Foto: instagram.com/printscreen

Starleta Nataša Šavija se i dalje nalazi u KC Vojvodina i čeka operaciju jagodične kosti, koju će imati sutra. Ona je brutalno pretučena na veselju, a kako prenose domaći mediji, glavni osumnjičeni je Stefan Karić. Šavija nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje da je u pitanju Karić, kako ne bi ometala istragu, ali je danas isprozivala bivšeg zadrugara na svom Instagram profilu.

Šavija je prvo podelila stori sa jednog Instagram profila, koji se bavi komentarisanjem "Zadruge". Na storiju se može videti prilog iz "Nacionalnog dnevnika" i reportaža o ovom incidentu i dopisano je "Idemo, laganini, Rumenko u bekstvu".

Republika

Foto: instagram.com

Objava koju je podelila Šavija

Starleta je potom podelila i drugi stori sa ovog profila, tačnije sledeću izjavu:

- Ja uopšte ne sumnjam da je Karić pretukao Šaviju, jer da je neka sprdnja ili snimanje spota, ne bi bilo u Dnevniku, niti bi kao čkapi pobegao, nego se oglasio i demantovao. On nije, nego je nestao, pobegao je jer ko zna šta sve treba da izvetri iz njega, a ne mislim samo na alkohol. Posle će doneti preglede neke sa privatne klinike, gde će mu neko preko veze srediti da je bio čist - stoji u ovoj objavi, koju je Nataša podelila.

Republika

Foto: instagram.com

Objava koju je podelila Šavija

Starleta je zatim i direktno prozvala Stefana. Jedan profil je okačio snimak iz "Zadruge 4", gde Kenan Tahirović dobija pitanje o Stefanu.

- Kenane, da li možeš na častove kod Stefana da te nauči kako se poštuje i brani jedna devojka - glasilo je pitanje koje je svojevremeno pročitao Milan Milošević.

Šavija je na ovo reagovala sledećim rečima:

- Školu da otvori - dopisala je Šavija i stavila nekoliko emotikona koji plaču od smeha.

Republika

Foto: instagram.com

Šavija direktno prozvala Karića

Podsećanja radi, Šavija je danas objavila i nekoliko fotografija iz bolnice, ali i kako je izgledala 15 minuta nakon što je pretučena i objasnila šta se desilo:

Samo da se vidi umetnost jednog nasilnika nad ženom. Upravo slikano, a za stlom je bila prva faza, posle 15 minuta od prebijanja. Namerno se vratila za sto, da vide ljudi šta je smeće uradilo i kao potencijalne svedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se izbacim, da ne bih, jelte, grozila goste, da bi me obezbeđenje uhvatilo za ruke: "Ajde napolje, napolje", kao da sam ja nekoga tukla. A onda me jedan uhvatio za ruke, drugi za noge i tako me nosili kao svinju. I kao: "Hajde, gubi se odavde", bez tašne i jakne. Dok se nije pojavio jedan divan čovek (hvala mu), i rekao im da ne rade to, da nije u redu i da on ima ćerku, da mi se donesu stvari i onda me je otpratio na taksi, što sama ne bih mogla, jer mi je jedno oko već skoro bilo zatvoreno i zamućen vidi. A pri tom sam videla duplo, jer mi se spustila jagodica od preloma, pa i oko, što ima u izveštaju u bolnici - napisala je Šavija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading