"KOLEGAMA DAJEM BANKARSKE SAVETE": Ova glumica je bila MIS KOSOVA, proslavila se u "Vojnoj akademiji", a evo šta je završila od škole!

Autor:

Zabava

24.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oprobala se i kao voditeljka šou-programa "Luda narodna noć"

"KOLEGAMA DAJEM BANKARSKE SAVETE": Ova glumica je bila MIS KOSOVA, proslavila se u "Vojnoj akademiji", a evo šta je završila od škole!

Foto: Instagram.com

Mlada glumica Milica Tomačević osvojila je publiku ulogom Mare u popularnoj seriji "Vojna akademija", a pažnju publike privukla je i u "Komšijama", "Senkama nad Balkanom", "Žigosanima u reketu"...

Najveću prepoznatljivost stekla je kao Nada u telenoveli "Igra sudbine", ali i kao Jovanka Broz u seriji "Jovanka Broz i tajne službe", gde je dočarala lik Titove supruge iz mlađih dana.

Milica važi za jednu od najlepših srpskih glumica, a priznanje za fizički izgled dobila je 2011. godine kada je ponela titulu Mis Kosova i Metohije. Karijeru misice nastavila je da razvija već na sledećem takmičenju za najlepšu devojku Srbije, gde je osvojila jednu od titula, a tokom karijere je svoje glumačko umeće proširila i na voditeljski posao. Milica je svojevremeno vodila muzički šou-program "Luda narodna noć".

 

 

Ipak, malo je poznato da je ova glumica uporedo studirala dva fakulteta - Ekonomski fakultet u Kosovskoj Mitrovici i Fakultet umetnosti u Zvečanu.

Razmišljala sam o arhitekturi, ali je izbor pao na ekonomiju, pa sam uporedo sa onim za glumu polagala prijemni i za ekonomski fakultet i bila prva na rang listi. Onda sam odlučila da završim i jedne i druge studije i bila prinuđena da se snalazim, po tri meseca sam provodila kod kuće i u Beogradu i nekako uspevala da uvek sve uklopim. Bilo je teško, ali sam izdržala, a sad mi ekonomija dobro dođe da se snađem. Čak me i kolege često pitaju za ekonomski ili bankarski savet - izjavila je Milica jednom prilikom za "Gloriju".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading