POSLEDNJI FILM MELITE BIHALI: Zvezda "Maratonaca" još jednom zablistala na velikom platnu

Autor:

Zabava

13.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Sunce mamino" poslednji je u karijeri čuvene glumice.

POSLEDNJI FILM MELITE BIHALI: Zvezda "Maratonaca" još jednom zablistala na velikom platnu

Foto: Printscreen/youtube

Prošlog leta napustila nas je glumica Melita Bihali u 89. godini, a tužne vesti javnosti saopštio je Milan Caci Mihailović.

Čuvena glumica koju je publika zavolela kao služavku Olju u kultnom filmu "Maratonci trče počasni krug" poslednje godine proživela je daleko od kamera i reflektora. Ipak, nakratko se vratila na televiziju epizodnom ulogom u seriji "Urgentni centar", dok je pred sam kraj života snimila i film. Večerašnju premijeru ostvarenja "Sunce mamino" reditelja Koste Đorđevića, nažalost, neće videti, ali će publika u beogradskoj MTS dvorani imati priliku da poslednji put čuvenu glumicu vidi na delu.

- Tužan sam, ali i ponosan što je pokojna Melita Bihali odigrala svoju poslednju ulogu baš u mom filmu - rekao je Đorđević.

Republika

Foto: Printscreen

U filmu "Maratonci trče počasni krug"

Mlađi glumci na setu - Pavle Čemerikić, Denis Murić, Pavle Mensur i Alisa Radaković imali su ekskluzivnu priliku da tajne glumačkog zanata uče od Melite Bihali i sa njom provedu vreme u razgovoru između snimanja scena. 

U jednom od poslednjih intervjua u životu slavna glumica je naglasila da joj prija penzionerski život, ali da joj jedna stvar mnogo nedostaje.

Teško mi je što nemam dece, mislim da je to generalno svakome patnja ko je ostao sam. Pogotovo kada dođete u određene godine kada vam je potrebno da sa nekim komunicirate, popričate, da se izjadate. Ali ja imam moja dva anđela koja obožavam i sa njima se družim, a to su moje komšije Dušan i Andrija. Oni su uvek tu uz mene kada god mi je nešto potrebno, i beskrajno sam im zahvalna na tome - objasnila je tada glumica, pa dodala:

Život jedne glumice u penziji izgleda fantastično i glamurozno (smeh). Veselo i sve najlepše mislim o ovom periodu. Nemojte da me pitate koliko imam godina, odmah ćete da mi govorite duplo Vi.

Republika

Foto: Youtube.com/MCF MegaComFilm

 

Glumica je tada ispričala da je mnoge velike uloge morala da odbije zbog ljubomornog supruga.

Bila sam primorana da odbijem brojne velike uloge zbog toga što mi je bivši suprug bio jako ljubomoran. U zenitu najveće slave dobijala sam veliki broj ponuda, ali on mi nije dozvoljava da ih prihvatim, jer se plašio šta će se dešavati na setu koji su van Beograda. Tako sam sve što se nije snimilo u prestonici odbijala. Možda je to moja greška, ali vreme ne mogu da vratim - ispričala je tada Melita Bihali.

Poslednji put na velikom platnu beogradska publika videće Melitu Bihalo večeras na premijernom prikazivanju filma "Sunce mamino" u MTS dvorani, a od 15. februara ovaj film biće na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading