OVO SU DECA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Sa sinom je delio scenu u FILMU, a evo čime mu se bave ĆERKE!

Autor:

Zabava

15.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac Žarko Laušević iza sebe ostavlja dve ćerke i sina!

OVO SU DECA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Sa sinom je delio scenu u FILMU, a evo čime mu se bave ĆERKE!

Foto: ATAImages

Slavni glumac Žarko Laušević preminuo je danas, u 63. godini, nakon kraće i teške bolesti. Javnost je u ime porodice obavestila Anita Laušević, njegova supruga. 

- Obaveštavamo javnost da je danas 15.11.2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. U ime porodice Anita Laušević - glasi saopštenje njegove supruge.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Žarko Laušević

Glumac Žarko Laušević je imao jednu od svojih najznačajnijih uloga u filmu "Bolje od bekstva". Nakon premijere ovog filma, koji je prvi put prikazan pre 30 godina, desila se tragedija u kojoj su nastradala dva momka, zbog čega je glumac završio u zatvoru. Splet okolnosti bio je takav da je Žarko scenario filma skoro preneo u realnost, pa se nakon odsluženja kazne iselio iz Srbije i započeo život u Americi.

Republika

Foto: Printscreen youtube.com

Žarko Laušević sa sinom

Tokom boravka u zatvoru, Laušević se razveo od tadašnje supruge Maje, sa kojom je dobio ćerku Asju i sina Dušana. Ono što mnogi ne znaju je da mali Dušan sa samo tri godine igrao u gorepomenutom filmu sa Žarkom, gde je glumio malog Pitera, sina glavnog junaka.

Glumac se u Americi oženio po drugi put, a sa suprugom Anitom dobio je ćerku Janu. Dušan nije krenuo očevim stopama, iako se kao mali oprobao u glumi, a kako se ranije pisalo, doktorirao je i bavi se umetnošću, a kao i njegove sestre, živi i radi u Americi.

Asja se bavi fotografijom i često fotografiše predele, naročito Crne Gore, Žarkove rodne zemlje. Tamo je upoznala i sadašnjeg supruga, muzičara Nikolu Boškovića. Oni su se venčali 2014. godine, a potom su se preselili u Ameriku, gde je Asja provela najveći deo svog detinjstva, a gde i danas žive.

Republika

Foto: ATA Images

Žarko Laušević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading