Samo par dana nakon priznanja da SE RAZVELA ISPLIVALA FOTKA KALINE KOVAČEVIĆ SA NJIM: Poznata glumica podelila LEPE VESTI, ON JOJ JE SADA SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.04.2022

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kalina Kalinić podelila fotku sa prinovom u porodici!

Samo par dana nakon priznanja da SE RAZVELA ISPLIVALA FOTKA KALINE KOVAČEVIĆ SA NJIM: Poznata glumica podelila LEPE VESTI, ON JOJ JE SADA SVE! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Instagram printscreen


Samo par dana nakon što je otkrila i podelila informaciju sa javnošću da se razvela i time rastužila brojne fanove, nova ljubav Kaline Kovačević došla je kao svojevrsna uteha glumici došla u ravom momentu. Glumica ne skida osmeh sa lica.

Naime, ćerka poznate glumice Ljiljane Blagojević koja je pre izvesnog vremena stavila tačku na brak sa naučnikom Vladimirom Rekovićem, sa kojim ima trogodišnju ćerku Aniku, nije zbog spleta okolnosti i činjenice da joj je ovo drugi razvod ostala razočarana u ljubav, već je svoje srce ponovo poklonila nekome. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

 

 

Da ponovo voli ona je objavila na svom "Instagram" profilu uz opis "Dobar dan dobri svete, stiglo nam je pojačanje!".

Ovoga puta, međutim, kod Kaline emocije nije probudio zgodni muškarac, nalik na njene bivše muževe, već kućni ljubimac, narandžasta pudla, novi član njene porodice. Maleni pas vratio je dramskoj umetnici stari osmeh na lice i uneo vedrinu u njen dom, a ne sumnjamo da će ga i njene ćerke Anika i Miona mnogo voleti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mole

13.04.2022 08:49

Treba videti sta njen otac kaze na sve ovo posto on sve zna ali nezna samo jedno ko mu .... cerku