TUGA! Bjela pati za PREMINULIM kolegom: Ne može da se pomiri sa TRAGIČNIM GUBITKOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.04.2022

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Bjelogrlić se s knedlom u grlu prisetio prijatelja Marka Živića

TUGA! Bjela pati za PREMINULIM kolegom: Ne može da se pomiri sa TRAGIČNIM GUBITKOM! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Dragan Bjelogrlić sa setom progovorio o svom prijatelju Marku Živiću koji je pre izvesnog vremena preminuo od posledica virusa korona, a sa čijom srću ni dan danas ne može da pomiri.

Živić je sahranjen u kostimu u kojem je 150 puta odigrao predstavu "Let iznad kukavičjeg gnezda". 

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marko Živić

 

— Sa Markom sam se zbližio preko predstave. Kako smo radili tu predstavu, tako smo se i zavoleli. On je sahranjen u kostimu iz predstave, ja sam držao govor — rekao je on na početku sa knedlom u grlu.

— Taj proces je bio paralelan, kako smo se zavoleli na sceni, tako smo se zavoleli i u životu — kazao skrhan bolom Dragan Bjelogrlić o Marku Živiću, piše Blic. 

U Markovu čast njegove kolege će nastaviti igranje gorepomenute predstave, a lik Martinija nastaviće da igra Mladen Sovilj. 

— Marko nam je ostavio jedno posebno raspoloženje u amanet. Pamtiću ga po bistrom oku, zainteresovanosti i po tome što kad razgovara sa tobom, uvek te sluša. Nije podrazumevao prijateljstvo i uvek je bio iskren i srdačan. Za kraj, Marko je najdivnije na celom svetu umeo da gunđa – rekao je Mladen za Glossy. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Helena

11.04.2022 07:13

A da se taj Bjela prestane da "češe" o sve i svakoga i u svakoj prilici. Otužno. Uzgred, Bjela ne voli nikog, samo "troši" ljude. Ko to ne shvata, neće mu biti dobro.