DRAGANI MIRKOVIĆ STIGLA MISTERIOZNA PORUKA O RAZVODU: Nije ni sanjala šta će se dogoditi, neke detalje je morala da SAKRIJE!

Autor:

Zabava

24.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragani Mirković je stigla poruka od koleginice.

DRAGANI MIRKOVIĆ STIGLA MISTERIOZNA PORUKA O RAZVODU: Nije ni sanjala šta će se dogoditi, neke detalje je morala da SAKRIJE!

Foto: Shutterstock,ATAImages

Poznata muzička zvezda Dragana Mirković nedavno je privukla pažnju javnosti svojom odlukom da se razvede od svog supruga Tonija Bijelića posle 24 godina braka. Iako su se rastali još pre tri godine, par je odlučio da se sporazumno rastane. Toni je napustio dvorac u kojem su živeli nadomak Beča, dok je Dragana ostala tu da živi sa svojom decom, Manuelom i Markom.

Pevačica Andreana Čekić je takođe prokomentarisala i nedavni razvod koleginice Dragane Mirković, kojoj je poslala podršku putem poruke na Instagramu:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Andreana Čekić

 

- Pisala sam Dragani Mirković na Instagramu, poželela sam joj snagu. Ja znam da je teško kad se rastaješ, pogotovo kad sa nekim provedeš tolike godine. Tada se život menja iz korena. Ali, ako ne ide, bolje je rastati se. Možda je to na početku bilo lepo, ali to ne znači da je uvek tako - iskrena je bila pevačica.

Poznata pevačica Andreana Čekić nedavno je objavila novi album, ali je takođe napravila i značajnu promenu u svom životu - smršala je čak 13 kilograma. Ova promena je izazvala dosta pažnje i interesovanja javnosti, te je pevačica rešila da otkrije tajnu svoje vitke figure.

Pevačica je takođe otvorila dušu o svojim životnim odlukama, ističući da trenutno nema dečka i da ne želi da se uda. "Nemam dečka, niti želim da ga imam trenutno. To će se desiti jednog dana, kada bude trebalo da se desi. Ljubav mi ne fali, ja ljubav nalazim u svemu - u porodici, mojim bratancima, ja njihovu ljubav upijam, imam ljubav psa, publike...“, izjavila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading