SRPSKA PEVAČICA POSTALA DEO IZBORNE KAMPANJE U INDIJI: Ministar odbrane zapevao naš ČUVENI HIT da bi ismejao OPOZICIJU! Gore mreže (FOTO)

Autor:

Zabava

09.04.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na društvenim mrežama zbog Teya Dore!

SRPSKA PEVAČICA POSTALA DEO IZBORNE KAMPANJE U INDIJI: Ministar odbrane zapevao naš ČUVENI HIT da bi ismejao OPOZICIJU! Gore mreže (FOTO)

Foto: shutterstock, dragan kadic

Indijski ministar odbrane Rajnat Sing iskoristio je tekst srpske predstavnice na predstojećoj "Pesmi Evrovzije", Teya Dorine viralne pesme "Džanum", kako bi se podsmevao tamošnjoj opoziciji. Kako navod indijski mediji, on je uskočio u vagon viralnog "Moye, moye" trenda, što je zapravo pogrešno izgovoren tekst koji glasi "Moje more".

Naime, kako se navodi, ministar odbrane u Indiji je prošle srede odlučio da se podsmeva opozicionom indijskom bloku. Obraćajući se javnom mitingu u Gaziabadu, Sing je rekao da će se Indijska nacionalna inkluzivna alijansa za razvoj (INDIJA) boriti da se suoči sa Nacionalnim demokratskim savezom na lokalnim izborima.

Govorivši o njihovoj nesposobnosti, ministar je krenuo da pevuši "Moye, moye" - viralni indijski trend koji je zaživeo prošle godine na TikTok-u, kada je "Džanum", pesma naše Teya Dore, tamo postala apsolutni hit. Kako objašnjavaju tamošnji mediji, fraza "Moye, moye" nastala je od srpske pesme koja je postala senzacija na pometnoj socijalnoj platformi i brzo se munjevito proširila platformama društvenih medija.

Podsećanja radi, Teya Dora je ranije pričala je hit "Džanum" pisala u trenutku kada joj se otac, kojeg je naglo izgubila, razboleo. Kako je istakla, ona je vodila računa o njemu, te i da joj nije jasno kako je čovek koji je bio uvek vedre prirode tako brzo završio usled bolesti.

Republika

Foto: instagram

Teya Dora otkrila pozadinu pesme "Džanum"

Ne znam baš da li je bilo momenata kada sam mislim da nema izlaza, ali... Dok sam radila na pesmi "Džanum", moj tata se razboleo, jako teško i iznenadno. Čovek je generalno bio veoma jak i pozitivan, aktivan, nije se očekivalo da će se razboleti na način na koji se razboleo. Jako ubrzo je umro. Ja sam pazila na njega, bio je kod mene i čuvala sam ga taj period, koji je bio veoma kratak. To se desilo u tom periodu kad sam pisala pesmu, tako da, to je bilo nešto onako meni najteže do sad u životu što sam doživela - ispričala je pevačica, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading