MI SMO SE VEĆ ISPLAKALE: Maja Nikolić večeras izlazi na binu sa Draganom Mirković, najavila SPEKTAKL u Nišu! (VIDEO)

Autor: P. R. / A. N.

Zabava

15.03.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila da li će večeras njih dve da ukrste glasove!

Poznata pevačica Dragana Mirković je stigla u Niš kako bi održala koncert povodom proslave 40 godina svoje uspešne karijere. Svojim dolaskom u besnoj crvenoj mečki, ona je izazvala veliku pažnju i uzbuđenje među svojim fanovima, koji nestrpljivo iščekuju večerašnji spektakl.

Ovaj koncert ima poseban emotivni značaj za Draganu Mirković, jer obeležava čitavih 40 godina njenog prisustva na muzičkoj sceni. Tokom svoje bogate karijere, Dragana je ostvarila brojne uspehe i stekla veliki broj vernih fanova širom regiona. Njeni hitovi su obeležili generacije, a njen dolazak u Niš izazvao je veliko interesovanje javnosti.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Dragana Mirković

Dragana je pred kamerama Republike najavila da će večeras imati posebna iznenađenja, a kako saznajemo na njenom večerašnjem koncertu u Nišu gostovaće i pevačica Maja Nikolić, koja je sa nama razgovarala pred početak koncerta. 

- Tu sam, moj Niš. Šta se očekivali? Mi se družimo 35 godina i očekivali ste da ne dođem? Pa ne može bre. Samo najveći hitovi. Hvala mojoj Gagi, ona je Balkanska zvezda. Volimo se godinama, meni je čast da sam gost večeri. Ona je naša carica i stvarno je mnogo volim. Sve Draganine pesme pevam, biće mi čast. Mi smo se već isplakale - govorila je Maja Nikolić, a onda nastavila:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maja Nikolić

- Dragana živi kao Holivud, ona ima svoj vozni park i kad god treba da se snima ja kažem: "Gago, pomozi". Ona meni bira repertoar, ona je stvrno upućena u karijeru u svakog od nas - rekla je Maja, a na pitanje da li će večeras zajedno da pevaju neku pesmu nije želela da otkrije, već je ostavila da to bude iznenađenje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading