NAŠA PEVAČICA POSTALA BAKA! Važi za ribu i po, a sinu već CEPA majicu! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanule radosne vesti i fotografija iz porodilišta!

NAŠA PEVAČICA POSTALA BAKA! Važi za ribu i po, a sinu već CEPA majicu! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Buba Miranović

Poznata pevačica Biljana Bosiljčić, poznatija kao Buba Miranović koja je važila za jednu od najfatalnijih dama devedesetih, podelila je radosne vesti sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je danas u šestoj deceniji postala baka, jer je njen sin Filip postao otac devojčice kojoj su ponosni roditelji dali ime Hana.

Radosna baka je na svom "storiju" objavila fotografiju svoje nove mezimice iz porodilišta, a malena Hana ju je odmah uhvatila za prst koji joj je pevačica pružila.

Kasnije, Buba je zajedno sa svojim sinom priredila slavlje u jednom restoranu, gde mu je među prvima iscepala majicu, kako tradicija nalaže. Među pristunima bio je i Osman Karić, koji je na svom Instagram profilu podelio delić atmosfere, te javno čestitao pevačici na prinovi u porodici.

Republika

Foto: instagram.com/karic_osman

Osman Karić čestitao Bubi Miranović na prinovi

Podsećanja radi, u avgustu prethodne godine sin Bube Miranović, Filip Bosiljčić, verio je svoju devojku Sandru Radojičić, i to na proslavi rođendana proslavljene pevačice. Osim Filipa, Buba je u braku sa Žikom dobila i ćerku Kristinu. Filip je, inače, veoma blizak prijatelj brata Ane Ivanović i prisustvovao je njenoj svadbi, nakon koje je nahvalio fudbalera Bastijana Švajnštajgera.

Venčanje je bilo veoma emotivno, veoma lepo i sve je bilo super. Švajni je pravi Srbin, mnogo voli Srbiju i pravi je čovek - rekao je Filip tada, preneli su domaći mediji.

Republika

Foto: Instagram.com

Sin Bube Miranović sa verenicom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading