TREBA DA SE PRAVE DOBRE KOMBINACIJE! Goga Sekulić otkrila kako je došla do novca! Evo u šta je najviše ulagala!

Autor:

Zabava

21.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica bez dlake na jeziku priča o novcu!

TREBA DA SE PRAVE DOBRE KOMBINACIJE! Goga Sekulić otkrila kako je došla do novca! Evo u šta je najviše ulagala!

Foto: Ata images

Pevačica Goga Sekulić kaže da je uvek pravila dobre kombinacije sa kolegama i saradnicima u vezi sa reklamama, pa je kad je snimala spotove spajala lepo i korisno, odnosno radila je tako, da se svima isplati saradnja. Ona tvrdi da da je kolegama završavala i neke grupne stvari, ali se oni nje kasnije nisu setili kad joj je bila potrebna pomoć.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Goga Sekulić

 

Ako neko hoće da gostuje na televiziji ili hoće neki marketing, pa to mora da plati kao što u novinama morate da platite reklamu za neku firmu. Mene zovu da pitaju da li mogu da im završim reklamu za neki bar, ja to sve završim, a nikada nisam tražila kontrausluge. Dešavalo se da ja nekome završim nešto krupno, i taj neko mi obeća da ćemo zajedno ulagati u spotove, ja kada se setim koliko sam novca ulagala u karijeru, zavrti mi se u glavu. Tako da treba da se prave te kombinacije, ja hoću da pomognem onome ko nema i ko teško živi, a ako neko može, a želi da čapne tvoju lepotu i karijeru, neka dođe u ‘GS konekciju - rekla je pevačica za portal Nova.rs, pa je progovorila na temu roditelja, koji nisu uvek bili sa njom tokom odrastanja:

- Moji roditelji su 50 godina u braku, tata je odrastao u Crnoj Gori, pa je došao u Beograd, onda je živeo preko. On se ceo život bavio termoizolacijom, dosta je putovao, danas je u penziji, a dosta mladih kolega ga zove za neki savet. Ja sam odrastala sa mamom, sestrom, babom i dedom, živeli smo u istoj kući, za svaki raspust smo išli kod maminih roditelja u Prepolje. Imamo vikendicu u Čanju, imala sam prelepo detinjstvo puno ljubavi. Tata se najviše zadržavao u Nemačkoj, u Berlinu, pa smo išli mi kod njega, a i on je znao da nas iznenadi – sedne u auto i dođe u Beograd, donese nam čokolade i poklone, pa mi to nosimo u školu. Pre neki dan smo pričali sa nekim prijateljima, oni kažu da im deca nisu položila vozački ispit, a moj tata kaže ‘njih dve sa 14 godina odu, samo vidim da nema auta, Goga i Sandra gas. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading