MONAH OCRNIO PRIJU: Kako može da bude PRISTOJNA, a nosi kostime gde se vidi svaki NABOR njenog zgodnog, mladog tela? (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monah Arsenije Jovanović iskritikovao popularnu pevačicu!

MONAH OCRNIO PRIJU: Kako može da bude PRISTOJNA, a nosi kostime gde se vidi svaki NABOR njenog zgodnog, mladog tela? (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić,PRINTSCREEN/YOUTUBE/HelmCast

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović obara rekorde širom regiona svojom turnejom "Od istoka do zapada", koja se trenutno odigrava u Osijeku, gde je pevačica zakazala pet koncerata. Mnogi njen uspeh posmatraju kao svojevrsni fenomen, ali se često nalazi i na meti kritika.

Tako je Aleksandru prokomentarisao monah Arsenije Jovanović, koji je nedavno privukao veliku pažnju javnosti kad je javno iskritikovao Anu Ivanović i njenog supruga Bastijana Švajnštajgera.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

- Sada se napravila neka kombinacija gradskih narodnjaka. Tu je glavni predstavnik Ceca i njena učenica i njen klon Aleksandra Prijović. Potpuno izostaje bilo kakav bunt, bilo kakav socijalna kritika. Samo telo. Znači sada se turbofolk i zabavna muzika sublimiraju u jedan pravac i to je taj novi pravac. Taj pravac nije seoski, on je seljački. Znači kada je neko seljačina, to ne znači da je sa sela. Seljačina može da bude i profesor univerziteta. Ti na selu imaš takvu gospodu da se zaprepastiš. Ta seljačka novokomponovana muzika je nažalost prepravila čitavu Jugu i šire. Svi luduju za njom - započeo je monah Arsenije, pa nastavio:

- Kažu Aleksandra napunila pet arena u Zagrebu. To Oliver Dragojević da ustane iz mrtvih ne bi uspeo. Meni su nju pohvalili kao ona je jako pristojna. Ja sam poželeo da vidim tu pristojnost. Pomislio sam da možda mi Srbi imamo neki pozitivan uticaj na braću Hrvate. Jaoj, kada sam ja to video. Pristojna, a u nekom tesnom, kožnom kostimu gde se svaki nabor njenog zgodnog, mladog ženskog tela vidi. Ona izgleda kao nešto iz naučno fantastičnih filmova. Kako to može da bude pristojno? - rekao je monah Arsenije Jovanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading