PRVO OGLAŠAVANJE ĐORĐA DAVIDA I OBRAĆANJE PORODICI POGINULE U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Ovo priznanje kida dušu!

Autor:

Zabava

24.01.2024

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put nakon saobraćajne nesreće, oglasio se Đorđe David putem Instagrama - ovo niko nije očekivao.

PRVO OGLAŠAVANJE ĐORĐA DAVIDA I OBRAĆANJE PORODICI POGINULE U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Ovo priznanje kida dušu!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Poznati rok muzičar Đorđe David doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu na auto-putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce u Severnoj Makedoniji, u kojoj je, nažalost, jedna osoba izgubila život. U ovom udesu učestvovala su tri automobila, među kojima je bilo i vozilo istaknutog pevača, a portal Republika vam  donosi ekskluzivne fotografije rokerovog uništenog vozila. 

Kako je istakao u nedavnoj izjavi za domaće medije, roker je prošao sa lakšim telesnim povredama, ali je usled nesreće pokosio ženu i usmrtio je, a zatim i sleteo sa auto-puta u šipražje, te tako potpuno havarisao svoj automobil "opel insignia".

Inače, na fotografijama se može videti da je prednji deo vozila potpuno uništen, dok je sa strane gotovo skroz ulubljen. Zadnji branik je takođe slupan, a i vrata na kolima su vidno oštećena. Šoferšajbna je razbijena, a delići stakla su rasuti svuda po sedištima.

Roker trenutno ne može da napusti državu i oduzeta su mu dokumenta, što dodatno utiče na njegovu psihu:

Republika

Foto: Republika

Đorđe David

 

- Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva Kumanovo, stranom državljaninu koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Tabanovca izrečene su mere opreza - privremeno oduzimanje putnih i drugih isprava (lična karta i vozačka dozvola) za prelazak državne granice i obaveza da se javi Sudu - obaveštava Državno tužilaštvo u Skoplju, prenose makedonski mediji.

Međutim, prvi put nakon saobraćajke, koju je doživeo, na profilu Đorđa Davida pojavila se objava, odnosno fotografija sa učesnicom muzičkog takmičenja, kojoj je bio mentor. Ona mu je javno pružila podršku u ovim trenucima, a on joj se isto tako zahvalio:

- Svu ljubav i podršku šaljem svom mentoru, čoveku koji je nebrojeno puta pokazao svoju humanost i ljudsku veličinu. Zaista mi je žao što prolazi kroz tako mračno vreme, ali njegovo srce i duša su toliko pošteni. Želim da izjavim saučešće porodici poginule u ovom tragičnom događaju. Neka im Bog da snage da prebrode ove teške dane - stoji u opisu fotografije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Đorđe David

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading