SKANDAL! Karleuša UNIŠTILA Severinu - Otkrila najveći BLAM hrvatske pevačice, žestoko oplela po njoj! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.01.2024

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša zaratila sa Severinom!

SKANDAL! Karleuša UNIŠTILA Severinu - Otkrila najveći BLAM hrvatske pevačice, žestoko oplela po njoj! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Poznata srpska pevačica Jelena Karleuša nedavno je javno isprozivala svoju koleginicu Severinu, optuživši je da je uništila haljinu koju je Jelena želela da kupi. Naime, Jelena je izrazila svoje nezadovoljstvo time što je Severina navodno uništila haljinu slikajući se na lošim mestima, čime je onemogućila Jeleni da je kupi. Interesantno je da je haljina koja je izazvala ovu polemiku vredna čak 5.000 evra, što je učinilo da ova situacija postane predmet velike pažnje javnosti.

Jelena Karleuša je javno optužila Severinu da je uništila skupocenu haljinu koju je Jelena želela da kupi. Prema Jeleninim rečima, Severina je navodno nosila haljinu na neadekvatnim mestima i na taj način je oštetila. S obzirom na visoku cenu haljine, ova situacija je izazvala dosta pažnje i polemike u javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- Severina je u haljini, koju sam ja želela da kupim. Slika se u šupi u toj haljini, ta haljina košta oko 5 soma evra. Srećom nisam kupila, jer je preskupa. Umesto da je na nekom gala mestu - izjavila je Karleuša za WTF radio. 

Iako je Jelena Karleuša izrazila želju da kupi pomenutu haljinu, nakon saznanja da ju je Severina navodno oštetila, Jelena je odlučila da odustane od te ideje. Cena od 5.000 evra za haljinu koja je već bila nošena na način koji nije odgovarao Jeleninim standardima, učinila je da Jelena promeni svoju odluku.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša

 



Ova situacija je izazvala različite komentare među fanovima i pratiocima ove dve poznate pevačice. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o postupku Severine, dok su drugi podržali Jelenu u odluci da odustane od kupovine haljine.

U svakom slučaju, ova neobična situacija između dve poznate pevačice i skupocena haljina su definitivno privukli pažnju javnosti i izazvali brojne komentare na društvenim mrežama.

Detaljnije u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WTF RADIO (@wtfradio_rs)

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
lili

15.01.2024 14:25

ha ha ha