Trending: Sloba za Novu gleda koncert, Biković o prevaspitavanju ljudi, slavlje kod Zorice Brunclik! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zabava

29.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "U trendingu sa Republikom" je na našem kanalu Republika TV!

Trending: Sloba za Novu gleda koncert, Biković o prevaspitavanju ljudi, slavlje kod Zorice Brunclik! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Poslednji radni petak za 2023. i naša poslednja epizoda ove godine. Estradnjaci nisu mirovali, a nismo ni mi. Zato je pred vama još jedna epizoda emisije "U trendingu sa Republikom".

 

Pevačica Zorica Brunclik napravila slavlje povodom 18og rođendana svoje unuke. Koje sve došao, kako su se veselili i šta je pevačica poželela naslednici otkrivamo baš u današnjoj epizodi. 

 

Glumca  Miloš Biković zatekli smo na premijeri filma "Sluga 2" u Beogradu. Iako ne priča često o svom privatnom životu otkriva nam da li u istom prevaspitava ljude kao na filmu! 

Pevač Sloba Radanović pred našim kamerama otkrio kako se u njegovom domu spremaju za predstojeće praznike, ali i  da ne radi u novogodišnjoj noć kako bi proveo istu. Njegov odgovor je veoma interesantan! 

 

Novu epizodu emisije "U trendingu sa Republikom", pogledajte u videu na početku teksta! 

 

Na našem Jutjub kanalu Republika TV svakodnevno vas očekuje raznovrsni zabavni sadržaj iz naše video produkcije. Emisija “Ispovesti”, “Porodice Elitnih”, “Lično sa”, “Rolerkoster”, “Minsko polje sa Jovanom”.  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading