UMRO SNIMATELJ RTS! On je doživeo infarkt u programu uživo!

Autor:

Zabava

30.10.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U avgustu je doživeo infarkt.

UMRO SNIMATELJ RTS! On je doživeo infarkt u programu uživo!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Snimatelj Radio-televizije Srbije koji je 24. avgusta, tokom emisije uživo doživeo infarkt, preminuo je.

Reč je o Zoranu Saviću, koji je srčani udar doživeo na Adi Ciganliji, tokom snimanja emisije "Jedan dobar dan"

Nakon vesti da je snimatelj RTS preminuo, oglasio je se i RTS i izdao zvanično saopštenje koje vam prenosimo u celosti.

- Neprimereno je da se ovako tragičan događaj i smrt našeg kolege koristi u svrhu napada na RTS. Na sopstveni zahtev, Zoran Savić je učestvovao u realizaciji emisija sa kraćim smenama van televizijskih studija. Napominjemo da se RTS pridržava svih preporuka i upozorenja nadležnih institucija o uslovima rada pod vanrednim okolnostima, iako pojedinci zlonamerno i tendenciozno kao uzrok Zoranovog infarkta navode rad u lošim i neprihvatljivim uslovima na terenu. Toga dana, kao ni prethodnih, a ni narednih, nije izdato nijedno upozorenje koje se odnosi na rad u spoljnim uslovima uzrokovano visokom temperaturom vazduha - piše u saopštenju.

Podsećamo da je Zoranu, u avgustu, tokom snimanja lajv programa na Radio televiziji Srbije pozlilo, te je emisija morala da bude prekinuta. Ekipa hitne pomoći je tada odmah po pozivu izašla na teren i pružila mu prvu pomoć. Nakon reanimacije snimatelj je prevezen u Urgentni centar gde mu je ukazana dalja zdravstvena nega.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading