NAŠ POZNATI VODITELJ UHVAĆEN U KRAĐI: Sigurnosne kamere zabeležile SKANDAL o kom svi bruje!

Autor:

Zabava

20.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje o skandalu voditelja sa poznate televizije.

NAŠ POZNATI VODITELJ UHVAĆEN U KRAĐI: Sigurnosne kamere zabeležile SKANDAL o kom svi bruje!

Foto: shutterstock

Mnogi voditelji sagradili su svoju karijeru na skandalima, koji odjeknu kao grom iz vedra neba, iako važe za odmerenu i otmenu gospodu, ipak sa druge strane mnogi kriju istinu o njihovom životu. 

Republika saznaje da je jedan poznati voditelj kleptoman, te je pre samo nekoliko dana ponovo počinio krađu. Naime, kako izvor priča za Republiku, poznati voditelj i autor vrlo emisije u teretani u kojoj trenira već neko vreme, nakon treninge video je patike na ormariću, kako priča izvor, te ih je uzeo bez pardona i onda se sklonio iza ormarića, gde ih je stavio u torbu i poneo sa sobom. 

- Redovno nam se dešava da ljudima nestaju patike, ali sutradan, ili kroz par dana budu vraćene. Ja sam čuo da je on uzeo patike i to od trenera, što je stvarno blam. Baš se priča o tome, jer niko ne može da veruje, jer je u pitanju voditelj, svi su ga prepoznali. Kako se priča, on je iskoristio mrtav ugao, uzeo je patike sa ormarića, sklonio se iza jednog stuba koji tu postoji, gde su ormarići i stavio ih u torbu. Posle je merkao i još jedne, ali je ipak odustao od njih - govori izvor za Republiku, koji je upućen u ovaj skandal. 

Ime i prezime voditelja je poznato redakciji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kaligula

21.10.2023 05:48

"Dete je otac čoveka.."