BIO JE NAJVEĆI ZAVODNIK, A SADA GA NE BISTE PREPOZNALI! Glumac pobedio tešku bolest, a nekada su za njim žene sekle vene

Autor:

Zabava

11.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aljoša Vučković oduvek je bio miljenik žena, a svi ga pamte po ulozi u seriji "Bolji život".

BIO JE NAJVEĆI ZAVODNIK, A SADA GA NE BISTE PREPOZNALI! Glumac pobedio tešku bolest, a nekada su za njim žene sekle vene

Foto: TV Prva/Printscreen/ dodji juce

Aljošu Vučkovića svi pamte još iz perioda kada je glumio u serijama "Srećni ljudi" i "Bolji život", te su tada mnoge žene uzdisale za njim. Oduvek je važio za zavodnika, a žene su ludele za njim. Glumac se dugo nije pojavljivao u javnosti, a sada su ga jedva prepoznali, budući da se zbog bolesti povukao iz javnog života.

Republika

Foto: TV Prva/Printscreen/ dodji juce

Aljoša Vučković

Naime, Aljoša je pre nekog vremena otkrio da je morao da odustane od snimanja zbog bolesti. Imao je nekoliko napornih godina, koje su srećom iza njega. On se 2019. godine povukao iz posla zbog bolesti, pa nismo imali prilike da ga vidimo.

Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim - rekao je u jednom prilikom.

Republika

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Aljoša Vučković

Kada je pobedio bolest, počeo je sa pozorišnim predstavama i serijama, a nedavno se pojavio i u jednoj reklami. Inače, on je najpoznati kao doktor Ivo Lukšić iz serije "Bolji život".

-  Svako malo mi kažu pa vi ste igrali u toj seriji. Ja se pitam samo, kako smo uspeli samo toliko serija da napravimo. Bolji život je samo dokaz da jednim poštenim plaćanjem dobrog scenarija, dobrih glumaca, produkcije možete napraviti kultnu seriju - rekao je glumac jednom prilikom i priznao kako sa ove vremenske distance gleda na "Bolji život".

Podsetimo, Vučković u Beogradu živi sa suprugom Editom, s kojom ima dve ćerke - Leanu i Saru.

Republika

Foto: ATA Images

Aljoša Vučković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading