SAZNAJEMO: Prija piše istoriju - turneja "Od istoka do zapada" će oboriti SVE REKORDE, evo gde ćete moći da je SLUŠATE!

Autor: M. P. / B. P. M.

Zabava

10.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović niže uspeh za uspehom, a kako Republika nezvanično saznaje, u planu joj je da obori sve rekorde!

SAZNAJEMO: Prija piše istoriju - turneja "Od istoka do zapada" će oboriti SVE REKORDE, evo gde ćete moći da je SLUŠATE!

Foto: ATA Images, Google Maps

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović zvanično je rasprodala i četvrtu zagrebačku Arenu i danas najavila rekordni peti koncert u ovoj hali, koji će biti održan 6. decembra ove godine. Aleksandra se trenutno nalazi u Sarajevu, gde promoviše svoju turneju "Od istoka do zapada". Ona će u sarajevskoj Zetri održati dva koncerta krajem ovog meseca, 28. i 29. oktobra, a zakazan je i koncert u Mejdanu u Tuzli za 22. decembar.

Republika

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović

Prija je rasprodala i karte za dva koncerta u hali Čair u Nišu za novembar, a karte za treći puštene su u prodaju. Mnogi fanovi se pitaju kad će najaviti koncert u Novom Sadu u hali Spens.

Kako Republika nezvanično saznaje, u toku su pregovori za otvaranje i šeste zagrebačke Arene. Naime, karte za peti koncert su planule, što možete videti u nastavku ovog teksta, a Prijin tim već bira datum za šesti.

Republika

Foto: Eventim

Rasprodata mesta za peti koncert Aleksandre Prijović

Kako dalje saznajemo, Prija će uskoro pustiti karte za prodaju i za četvrti Čair, kao i za treću Zetru.

Mlada pevačica se danas oglasila i prokomentarisala svoj veliki uspeh u Zagrebu.

Peta Arena, peto veče ljubavi i pet puta hvala! Ponosna sam i od srca zahvalna na količini ljubavi i podrške koju mi dajete! Ne znam šta drugo da vam kažem, osim da vas volim i jedva čekam da uživamo i stvorimo uspomene koje ćemo čuvati i pamtiti zauvek! Verujte mi da će svako veče u Zagrebu biti posebno - poručila je Aleksandra putem Extra FM-a.

Aleksandra je svoju turneju započela rasprodatim koncertima u Beogradu, a kako je publika u Srbiji i dalje željna njenih koncerata, mnogi bi voleli da je vide ponovo u Areni ili čak na Marakani ili Ušću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading