OSVANUO DŽEHVIN KUĆNI VIDEO: Pevačica radi čudne stvari u raznim pozama, usijale se mreže!

Autor:

Zabava

03.10.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović ne prestaje da šokira, zbog ovog poteza ponovo dobila kritike.

OSVANUO DŽEHVIN KUĆNI VIDEO: Pevačica radi čudne stvari u raznim pozama, usijale se mreže!

Foto: printscreen/RTV Pink

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović nema problem da pokazuje svoje atribute na društvenim mrežama, a provokativni snimci često su razlog zbog kojeg dobija salvu negativnih komentara i uvreda.

Međutim, Teodora je uradila sad nešto drugačije, što je opet izazvalo brojne reakcije, kako pozitivne, tako i negativne.

Naime, ona se snimala u svojoj dnevnoj sobi, dok je sređivala stan. Muzika joj je bila jako pojačana, pa je prvo igrala i tresla zadnjicu ispred kamere, a onda uzela džoger i sa njim plesala, dok je brisala podove.

Iako njeni fanovi vole ovu njenu opuštenu i "ludu" stranu, pojedinci ipak ne shvataju zašto pevačica ima potrebu da se krevelji ispred kamera, pa joj na račun toga stižu negativni komentari i poruke, koje ona često i podeli javno. Danas je Teodora baš to uradila i otkrila da je jedan njen pratilac napisao da je vreme da ukloni praćenje, a ona je nakon toga odlučila da ga bolokira. 

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading