PRVA SLIKA BURMI! Pogledajte kakvo prstenje su odabrali Katarina i Darko Lazić! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.08.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Lazić na svom Instagram profilu podelila je fotografiju venčanih burmi!

PRVA SLIKA BURMI! Pogledajte kakvo prstenje su odabrali Katarina i Darko Lazić! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevač Darko Lazić se se sa izabranicom Katarinom Lazić venčao u crkvi Svetih Arhanđela Mihaila i Gavrila. Njih dvoje su povodom svog venčanja organizovali gala feštu, na kojoj se očekuju brojne poznate ličnost. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Katarina i Darko Lazić

Čim su izgovorili sudbonosno "Da" Katarina je na svom Instagram profilu uslikala njihove burme i podelila ih sa svojim brojnim pratiocima na društvenom mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina i Darko Lazić burme

Podsetimo, Darku je drugi brak, a prvi crkveni brak sa Katarinom. Republika je ušla u crkvu u kojoj su se pred svedocima i kumovima novopečeni mladenci zakleli na večnu ljubav. Takođe, portal Republika je zabeležio i prvi poljubac novopečenih mladenaca.

Nakon crkvenog venčanja, novopečeni mladenci su se uputili ka Lazićevoj kući, kako bi ispoštovali sve srpske tradicionalne običaje. 

Portal Republika došao je do saznanja sve o protokolu svadbe Darka i Katarine. Naime, kako saznajemo, torta će biti izneta u 22 časa, dok će Darko tada izneti šampanjac od 5 litara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading