SLOBA UDARIO NA KARLEUŠU NIKAD BRUTALNIJE? "Normalizujemo ĐAVOLE I DEMONE"! Pevač se pozvao na BOGA!

Autor:

Zabava

13.08.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović nije ostao imun, pa raspalio nikad brutalnije na društvenoj mreži Instagram!

SLOBA UDARIO NA KARLEUŠU NIKAD BRUTALNIJE? "Normalizujemo ĐAVOLE I DEMONE"! Pevač se pozvao na BOGA!

Foto: Youtube.com printscreen, ATA Images

Pevač Sloba Radanović na Instagram profilu objavio je niz statusa, kojima je udario na svoje kolege, kada je u pitanju njihov na estradi. 

Radanović je prvo prokomentarisao zanimljivu činjenicu da je satana bio prvi muzičar, nakon što je postao pali anđeo. Međutim, Slobu su izgleda šokirali neki novi projekti njegovih kolega pa je zamolio roditelje da paze šta njihova deca gledaju i slušaju:

 

- Neke priče kažu da je satana, odnosno đavo bio prvi muzičar. Nakon što je postao pali anđeo, odlučio je da se muzikom infiltrira među ljude, što ima smisla. - napisao je pevač pa nastavio:

- Pojedini muzičari su performeri i jasno je da muzika mora da bude različita i to je sve u redu, zaista ne želim nikog da osuđujem, ili da omaložavam bilo čiji rad i trud.

- Ali molim vas, obratite pažnju šta slušate vi ili vaša deca. O čemu te pesme pevaju. Kako ti kostimi izgledaju i kako se uopšte osećate dok vam se sve to prezentuje. Počeli smo da normalizujemo đavole i demone. Ne dozvolimo to! - napisao je Radanović.

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

 

Mnogi su pomislili da je Sloba ovo uputio pevačici Jeleni Karleuši, koja je danas jedina njegova koleginica koja je objavila kontroverzan spot, a na kostimima ima zelene rogove, za koje su mnogi u komentarima napisali da ,,promoviše sotonu". 

Iako Sloba nije bio direktan, po društvenim mrežama se može zaključiti da je mislio na Karleušu. 

Foto: Youtube.com printscreen

Komentari ispod spota Jelene Karleuše

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Karli

15.08.2023 00:47

Samo udaraj slavuju ljubi te teta Ceca.

Karli

15.08.2023 00:51

Samo udaraj slavuju ljubi te teta Ceki.