KARIĆ VUČE TRAUME IZ DETINJSTVA, ZATO JE ŽENOMRZAC: Šavija otkrila zašto Stefan udara samo na slabije od sebe, muškarcima ne sme da se zameri!

Autor:

Zabava

06.07.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se javno prepucavanje Nataše Šavije i Stefana Karića!

KARIĆ VUČE TRAUME IZ DETINJSTVA, ZATO JE ŽENOMRZAC: Šavija otkrila zašto Stefan udara samo na slabije od sebe, muškarcima ne sme da se zameri!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images/Antonio Ahel

Nataša Šavija, koja je brutalno pretučena pre dva meseca, a za šta je glavni osumnjičen bivši zadrugar Stefan Karić, obratila se svojim pratiocima na drupštvenoj mreži Instagram. Nataša je priznala da je ogorčena na svog advokata, te otkrila da je odlučila da ga promeni. 

- U momentu kad zabrana prilaska nije izrečena, kad nije irečena ni zabrana izlaska van zemlje (čovek otišao na more, a ja u bolnicu uskoro i na drugu operaciju), kad sam morala sama da idem u sud da čitam predmet, gde je milion propusta! Između ostalog, nije predata medicinska dokumentacija u vidu manje knjige od strane mog (ili njegovog?) advokata, gde zamalo da odustanem od slučaja od umora. Ali ne. Pa neće to tako kod mene! Tražila sam i našla svog spasitelja za pravdu! Borivoje Borović, hvala! Sad znam da sam u sigurnim rukama, stop nasilju nad ženama - napisala je Šavija.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram.com/steffan_kariic

 

Odmah je usledio Stefanovog odgovor, a Karić je pretučenoj starleti imao da poruči da on s pravom može da zatraži zabranu prilaska, kao i to da je morao otići na more, koje je Šavija prethodno spomenula.

Nataša nije mogla da prećuti, pa je momentalno uzvratila Stefanu putem svog Instagram profila:

- A taj se*onja koji ne sme da se bije sa muškarcima, pa mora žene, tu je jedino jači, tata ga je naučio da su sve žene ku*ve, jadna ta njegova mama, ko zna šta je preživela. Da vam sad otvoreno kažem procenu njegove dijagnoze...dečko je ženomrzac, sve žene su mu ku*vetine, zato što se oblače provokativno, piju alkohol, a on je sav čist. On je nešto preživeo, video u detinjstvu (osim špriceva, pištolja i bodenja u venu) 100%. I kad nađe normalnu devojku - dosadi mu. Zato što voli "ku*vetine", to je ozbiljna trauma - napisala je besna Nataša.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading