NE ZNA ZA STID: Stefan Karić poslao Šaviji sramotnu poruku, razmišlja da zatraži zabranu prilaska!

Autor:

Zabava

06.07.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić ponovo zaprepastio javnost, poželeo Šaviji sreću na sudu!

NE ZNA ZA STID: Stefan Karić poslao Šaviji sramotnu poruku, razmišlja da zatraži zabranu prilaska!

Foto: RTV Pink, S. Kojić/pixabay, Informer TV

Nataša Šavija, koja je brutalno pretučena pre dva meseca, a za šta je glavni osumnjičen bivši zadrugar Stefan Karić, obratila se svojim pratiocima na drupštvenoj mreži Instagram. Nataša je priznala da je ogorčena na svog advokata, te otkrila da je odlučila da ga promeni. 

- U momentu kad zabrana prilaska nije izrečena, kad nije irečena ni zabrana izlaska van zemlje (čovek otišao na more, a ja u bolnicu uskoro i na drugu operaciju), kad sam morala sama da idem u sud da čitam predmet, gde je milion propusta! Između ostalog, nije predata medicinska dokumentacija u vidu manje knjige od strane mog (ili njegovog?) advokata, gde zamalo da odustanem od slučaja od umora. Ali ne. Pa neće to tako kod mene! Tražila sam i našla svog spasitelja za pravdu! Borivoje Borović, hvala! Sad znam da sam u sigurnim rukama, stop nasilju nad ženama - napisala je Šavija.

Republika

Foto: printscreen/pink, ST/Nemanja Pančić, ATA Images/Antonio Ahel, instagram.com/steffan_kariic

 

Odmah nakon ove Natašine izjave, oglasio se i Stefan, pa joj javno odgovorio i ponovo šokirao javnost:

- U ovom slučaju, kao po snimku sa video nadzora, trebalo bih da ja zatražim zabranu prilaska, tebi, devojko, ni u GTA ne bih tri puta svirnuo. A što se tiče mora, je*iga, morao sam. Srećno - napisao je Karić.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading