UKI Q SA NOVIM DEČKOM POSLE OPERACIJE NOSA: Pretučena sestra ima nove PROBLEME, progovorila i o Sergeju Pajiću! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Una i Luka su progovorilo o uticaju influensera na današnju omladinu i otkrili da li su pretrpeli nasilje!

Influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, pojavila se na promociji Devitovog novog albuma "Plava krv" i dala izjavu za Republiku. Njena sestra Sara je u septembru prošle godine bila žrtva porodičnog nasilja od strane svog supruga, a tiktokerka je otkrila nove detalje slučaja. Una se pojavila i prvi put u javnosti nakon operacije nosa i to sa svojim dečkom Lukom Bojovićem, koji je poznatiji kao Lux.

- Radila sam nos i grudi, nos skoro, to je aktuelno - rekla je Una.

- Sad smo došli sa Maldiva i iz Dubaija. Meni su Maldivi lepši - dodao je Luka.

- Ne može da se poredi, ovamo su zgrade, a ovo more - nadovezala se ona.

Luka je progovorio o uticaju influensera na današnju omladinu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Luka Bojović i Uki Q

- Ja sam strimer, strimujem, može od toga da se zaradi, ako znaš. Ja radim pet godina to. Tiktoker, strimer i jutjuber su tri različite kategorije, a da li neko loše utiče na omladinu, zavisi od pojedinca. Svako treba da snosi odgovornost za svoj sadržaj i konekciju sa publikom - istakao je Bojović.

Una je istakla i da će se javiti svom bivšem dečku Sergeju Pajiću, ako ga bude srela na promociji. Sergej je pre toga izjavio da je doživljavao psihičko nasilje od strane pojedinih ljudi dok je bio u vezi sa Unom, kao i da su ga gađali kamenjem.

- Ja to nisam doživljavala kao nasilje, a ne sećam se da me je neko gađao kamenjem. Mene nisu gađali kamenjem - rekla je Una.

- Ja nisam imao takve situacije - dodao je Luka.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sergej Pajić

Na samom kraju intervjua Una je otkrila o novim problemima sa kojima se susreće njena sestra.

- Sestra je mnogo bolje, sve se to i dalje razvlači po sudu, ali ona je bolje. Najskorije je bio problem što (on) nije hteo da da saglasnost da napravimo bebi pasoš, da beba putuje. To je najaktuelniji prolem, u toku je razvod na sudu - zaključila je Una za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading