DARA NE ŠTEDI NI KAD LETI: Za biznis-klasu iskeširala 6.000 EVRA, pogledajte šta sve ima u avionu! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara voli da joj je sve potaman, te ne žali novce da bi maksimalno uživala, a snimci na njenom Instagram profilu koje je podelila pokazuju raskoš biznis-klase i šta ona podrazumeva.

DARA NE ŠTEDI NI KAD LETI: Za biznis-klasu iskeširala 6.000 EVRA, pogledajte šta sve ima u avionu! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dara Bubamara

Opšte je poznato da pevačica Dara Bubamara ne štedi kada su u pitanju luksuzna putovanja, a sada se pohvalila i biznis-klasom, kojom je letela i za koju je iskeširala 6.000 evra. Dara voli da joj je sve potaman, te ne žali novce da bi maksimalno uživala, a snimci na njenom Instagram profilu koje je podelila pokazuju raskoš biznis-klase i šta ona podrazumeva.

Foto: dara bubamara instagram

 

- Osim što je pukla malo bogatstvo na hotel, Dara je dala 6.000 evra za avionske karte jer je kupila biznis-klasu. Želela je da im let od 12 sati što lakše prođe. Pošto su imali krevet, celim putem su spavali, a stjuardesa ih je budila samo kada je služila hranu - rekao je pevačicin blizak prijatelj.

Dara se, inače, smestila u jednom od najskupljih hotela, a na smeštaj je navodno dala čitavih 19.000 evra, što joj očigledno ne predstavlja problem.

Foto: dara bubamara instagram

 

O tome kako i koliko troši zarađeni novac Dara je nedavno govorila.

- Sve što zaradim ja i potrošim! Nikada mi nije bio problem da platim bilo šta jer sve što imam delim. Volim kad moji prijatelji i saradnici sa mnom uživaju. Svi smo opterećeni poslom, imamo ludački tempo rada, pa smo zaslužili da odemo na ovakav jedan odmor. Uživamo u Riju od momenta kada smo sleteli, a u Srbiju se vraćamo za desetak dana - rekla je ranije Bubamara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading