EDITA SE PODSMEVA ŽRTVAMA SAMOUBISTVA: Besramna pevačica zgrozila javnost monstruoznom šalom! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.04.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović simulirala je kako skače kroz prozor i pozdravlja se sa svojim fanovima, što je javnost ostavilo u šoku!

EDITA SE PODSMEVA ŽRTVAMA SAMOUBISTVA: Besramna pevačica zgrozila javnost monstruoznom šalom! (FOTO)

Foto: ATA Images

Edita Aradinović

Edita Aradinović neretko se nađe u nezgodnoj situaciji zbog svojih upitnih postupaka i čudnog predstavljanja na društvenoj mreži Instagram, te tako pevačica ni sada nije "omanula".

Naime, Edita je na pomenutnoj socijalnoj platformi okačila uznemirujući snimak kada je simulirala skakanje kroz prozor uz poruku koja je javnost ostavila bez teksta.

- Još jednom, hvala svima! Zbogom - rekla je Aradinovićeva i otvorila prozor kako bi skočila.

Snimak je brzo počeo da kruži internetom, a kako samoubistvo i samopovređivanje nije nimalo naivna stvar, pogotovu među mladima, postavlja se pitanja koji je cilj imala ova neslana šala pevačice koja se nedavno u javnosti potukla nasred ulice sa svojom rođenom sestrom, Indi Aradinović. Kako god bilo, ovakav potez je za svaku osudu i ne treba se igrati sa životima koji su zaista ugroženi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Blanki

07.04.2023 21:00

Koga briga za kalašture !?