IMALI SMO NEVEROVATNU HEMIJU! Relja Popović priznao da mu je ova glumica pomogla da probudi STRAST u sebi!

Autor:

Zabava

29.03.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Popović progovorio je o vraćanju u svet glume i glumici Hani Selimović.

IMALI SMO NEVEROVATNU HEMIJU! Relja Popović priznao da mu je ova glumica pomogla da probudi STRAST u sebi!

Foto: Republika

Reper Relja Popović završio je Fakultet dramskih umetnosi, a iako se posvetio muzičkoj karijeri Relja je nekoliko puta ostvario i zapažene uloge i u pojedinim serijama i filmovima poput ''Parada'' i ''Besa''.

Foto: Republika.rs

Relja Popović o seriji Besa

Relja je jednom prilikom priznao i da je sa jednom glumicom imao posebnu hemiju na snimanju.

- Imao sam neverovatnu glumačku hemiju sa Hanom Selimović, ta naša razmena je bila posebna i naterala me je da se prisetim zašto mi je gluma ovolika strast. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oba, ne razmišljam o tome, srećan sam da mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani - rekao je Relja i dodao:

Foto: youtube.com/TV Prva

Hana Selimović i Relja Popović

- Ljude je iznenadilo što sam normalan, pristojan i profesionalan na snimanju, pretpostavljam da su očekviali drugačije ponašanje jer dolazim iz sveta muzike. Malo sam neskromno najavio da je ovo najbolja serija, ali stvarno tako mislim. Zato sam nakon deset godina konačno prihvatio ponudu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarija jer sam ogroman fan serije "Besa". Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga - rekao je Relja za "K1".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading