MILAN STANKOVIĆ IMA BRATA MONAHA?! Evo kako se neprepoznatljivi pevač našao u PRVOM REDU na crkvenom predavanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.03.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, Milan Stanković je na predavanje oca Rafaila Boljevića došao sa bratom od tetke koji je zapravo monah.

MILAN STANKOVIĆ IMA BRATA MONAHA?! Evo kako se neprepoznatljivi pevač našao u PRVOM REDU na crkvenom predavanju! (FOTO)

Foto: printscreen/facebook.com

Milan Stanković

Milan Stanković prisustvovao je predavanju oca Rafaila Boljevića u manastiru u Nevesinji. Pevač je na predavanju sedeo u prvim redovima zajedno sa sveštenicima i monasima, obučen u crno, a na fotografijama se vidi i kako sada nosi dugu kosu i bradu.

Stanković se u poslednje vreme posvetio veri, a pisalo se i da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve, što je monah iz pomenutog manastira demantovao jednom prilikom za medije.

- Brat Milan nije nikakav iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici, koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama monasima pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj. svakodnevnim obavezama - rekao je kaluđer tada.

Republika

Foto: instagram.com

Milan Stanković

Kako tvrdi izvor za medije, Milan Stanković je na predavanje oca Rafaila Boljevića došao sa bratom od tetke koji je zapravo monah.

- Milan se posvetio Bogu to je tačno, ali ne planira da se zamonaši. Na predavanje je došao sa bratom od tetke, koji je monah u manastiru pored Budve. To je taj čovek do što sedi na fotografijama sa leve strane do njega. Milan i njegov brat su u stvari u Nevesinju došli kao pratnja ocu Gavrilu, igumanu - rekao je izvor za Blic.

Republika

Foto: printscreen/facebook.com

Milan Stanković sa bratom od tetke

Podsećanja radi, u kino sali centra za kulturu "Nebojša Glogovac" održano je predavanje na temu krst, kom je prisustvovao i naš pevač Milan Stanković.

- Otac Rafailo (Boljević), iguman manastira Podmaine, sinoć je u Kino sali Centra za kulturu "Nebojša Glogovac" održao predavanje na temu „Krst – znak pobjede“. „Krst Hristov, kao znamenje pobjede nad smrću, priprema nas za radosno proslavljanje Pobjednika nad adom i smrću“, naveo je otac Rafailo. "Hristov učenik pravilno nosi svoj krst onda kada uvidi da su upravo ove, a ne druge, njemu poslane nevolje neophodne radi njegovog prosvećenja u Hristu i spasenja", objasnio je iguman Rafailo i dodao, da krst koji Bog da je naš krst i ako ga prihvatimo to je magnet za primanje blagodeti - stoji u opisu Fejsbuk stranice "Centar za kulturu "Nebojša Glogovac" Nevesinje".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading