ANĐELKA PRPIĆ UHVAĆENA SA STOMAKOM DO ZUBA: Glumica u mini haljini u sedmom mesecu trudnoće izgleda ovako! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.03.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka Prpić šokirala izdanjem.

ANĐELKA PRPIĆ UHVAĆENA SA STOMAKOM DO ZUBA: Glumica u mini haljini u sedmom mesecu trudnoće izgleda ovako! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Glumica Anđelka Prpić nakon otkrivanja da je u drugom stanju, totalno se povukla u medijsku ilegalu. Iako nekad veoma zastupljena u medijima, Anđelka je odlučila da trudnoću iznese van javnosti, te se vrlo retko, gotovo nikako ne pojavljuje na nekim gradskim dešavanjima ili gostovanjima. 

Foto: Prva tv printscreen

Anđelka Prpić

 

Međutim, Anđelka je sada objavila emotivan snimak na Instagramu u jednom beogradskom tržnom centru, sa sinom kog je dobila tokom braka sa bivšim suprugom Dario Prpićem

Anđelka je u vrlo izazovnoj kombinaciji, kratkoj haljini, koja je isticala njenu figuru, pa je jasno mogao da se vidi njen trudnički stomak, koji je pokušala da prikrije sa sakoom.

 

Podsetimo, Anđelka je sedmom mesecu trudnoće, a nedavno je na Instagram profilu pokazala buket cveća koji je dobila, kao i poklon, uvijen u plavi papir, zbog čega su mnogi odmah pomislili da je to znak da čeka dečaka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading