TEA TAIROVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: Pevačica otkrila zbog čega je obezbeđenje stajalo pored nje na nastupu!

Autor:

Zabava

14.03.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović otkrila istinu o fotografiji, za koju se pričalo da je nastala tokom hapšenja!

TEA TAIROVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: Pevačica otkrila zbog čega je obezbeđenje stajalo pored nje na nastupu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U večerašnjem izdanju emisije ''Amidži šou'' gost je bila i pevačica Tea Tairović. Ona se na samom početku emisije osvrnula na vest o njenom nedavnom navodnom hapšenju u Švedskoj.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tea Tairović Amig show

 

- Nisu me uhapsili, nemoj da se plašiš. Imam problem s leđima i tako sam stajala i neko je to uhvatio i rekao da sam uhapšena. U tom momentu su pored mene stajali pripadnici obezbeđenja. To je bilo u bekstejdžu, nije ni bilo na aerodromu. Bar da je neka lepša slika, pa i ajde - rekla je Tea, a potom se dotakla loših komentara na društvenim mrežama, da li ih je čitala i kako se bori sa time:

. Mislim da se sve to vrti u krug. Red loših komentara, red dobrih. Ne možete da zamislite šta sve ljudi primete... Sad se samo bavim publikom koja mi dolazi na nastupe. Te ljude koji pišu loše komentare nikad nisam videla uživo - rekla je Tea.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading