UČILA JE PONOVO DA HODA! Dragana Mirković iza osmeha krije TEŠKE zdravstvene probleme, ima UROĐENU BOLEST zbog koje je godinama bila u bolnicama!

Autor:

Zabava

20.02.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ima ozbiljan zdravstveni problem.

UČILA JE PONOVO DA HODA! Dragana Mirković iza osmeha krije TEŠKE zdravstvene probleme, ima UROĐENU BOLEST zbog koje je godinama bila u bolnicama!

Foto: ST/D. KADIĆ

Pevačica Dragana Mirković decenijama unazad je na javnoj sceni, a osim po hitovima, prepoznatljiva je i po svom osmehu. Kako je uvek lepo raspoložena, malo ko zna sa kakvim problemima se suočava.

Dragana je pre nekoliko godina imala operaciju kuka u Beču jer ima urođenu displaziju, a intervencija je na svu sreću prošla dobro.

- Imala sam godinu dana kada su mi primetili iščašene kukove. U ono vreme to je bio veliki problem. Bila sam pred operacijom sa malim izgledima za uspeh, takva deca ostajala su sa kraćom nogom. Roditelji su mi bili očajni, majka je mnogo plakala. Bila je tragedija imati žensko dete koje neće moći lepo da hoda. Naš stari kum im je rekao: ‘Nemojte da plačete, to dete će biti nešto posebno - ispričala je Dragana svojevremeno.

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković ima urođenu displaziju

Poslednjih godina Dragana je imala velike bolove koje je trpela, često su je iznosili na scenu, a ona je to prikrivala osmehom i vrhunskom atmosferom koju je uvek pravila.

Imala je i saobraćajnu nezgodu, a nakon nje i operacije uspešno se oporavila. Učila je  ponovo da hoda i kretala se pomoću štaka.

- Do druge godine bila sam po bolnicama, dugo u gipsu, na terapijama, odvojena od majke jer joj nisu dozvoljavali da bude sa mnom. Za mene je to bila strašna trauma, dugo sam se plašila bolnice, imala sam noćne more. Košmarni snovi potrajali su do tinejdžerskih dan, budila sam se u strahu vrišteći. Kada sam jednom prohodala kako treba nisu mogli da me zaustave, da me nateraju da sednem da jedem. Bila sam izrazito nemirno dete. Kasnije se ispostavilo da je naš kum bio dobar prorok - ispričala je pevačica svojevremeno za medije. 

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković ima probleme sa štitnom žlezdom

Ona je takođe otkrila i da se bori sa problemima sa štitnom žlezdom.

- Mene je to koštalo samim tim što sam zaradila problem sa štitnom žlezdom, a to je zato što sam ćutala. Opet, ne želim ništa loše, ali stvarno zna da bude bolno i kad vam knedla stoji u grlu i kad hoćete da izgovorite, a ne date sebi da kažete ili da odgovorite, a sve znate i sve vam je jasno i svi sve znaju i svi ćutimo - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading