TEK POČELE, A VEĆ KUKAJU! Nove Uraganke se već suočile sa problemima: Priznale šta im najteže pada od svega! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.11.2022

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove članice grupe "Hurricane" otkrile kako se nose sa pregršt obaveza koje iziskuje muzička grupa

TEK POČELE, A VEĆ KUKAJU! Nove Uraganke se već suočile sa problemima: Priznale šta im najteže pada od svega! (VIDEO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Nove članice grupe "Hurricane" pojavile su se na snimanju novogodišnjeg programa Dragane Mirković i tom prilikom otkrile koje su im savete dale nekadašnje pevačice grupe koja je zabeležila ozbiljan uspeh na domaćem muzičkom tlu, ali već otkrile i da im nije nimalo lako. 

Naime, Sara, Jovana i Miona zablistale su u zanosnim odevnim kombinacijama, te otkrile detalje razgovora sa nekadašnjim članicama grupe: Sanjom Vučić, Ivanom Nikolić i Ksenijom Knežević. 

-Naravno da smo pratile šta rade nekadašnje članice grupe. Starije su, imaju mnogo znanja, nije samo da smo ih gledale, već smo i razgovarale sa njima. Dale su nam mnogo saveta, da se držimo zajedno, da je ovo lep i isplativ posao... Svih saveta ćemo nastojati da se pridržavamo u narednom periodu - rekla je Jovana za Republiku. 

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Nove članice grupe Hurricane

Međutim, nove Uraganke nisu krile da se već suočavaju sa problemima, te da im je teško da isprate vrlo zahtevan tempo koji muzička grupa diktira. 

-Već smo počele uveliko da se razboljevamo od nespavanja i nezdrave ishrane. Izvinjavamo se ovom prilikom našem treneru Milošu, ali nespavanje i umor čine svoje - tvrdi Miona. 

-Najteže nam definitivno pada nespavanje. Ustajemo u šest ujutru i zaspimo u ponoć. Spavamo svega nekoliko sati, a moramo da budemo hitre i vedre, razigrane, a to traje od ponedeljka do nedelje - priznala je Miona. 

Na pitanje ko od njih tri vuče konce u muzičkom triju, pevačice su rekle u glas: 

-Zajedno! Podržavamo jedna drugu i vučemo sve konce zajedno - rekle su Miona i Jovana u glas. 

Šta su još rekle Sara, Jovana i Miona iz grupe "Hurricane", saznajte u video-zapisu na početku teksta.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading