MI SMO PRVI SRBI VENČANI U DUBAIJU: Vanja Mijatović progovorila o crvenom venčanju, pa priznala da već ima trzavica u braku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.11.2022

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Mijatović i njen suprug stali su na "ludi kamen" u Dubaiju

MI SMO PRVI SRBI VENČANI U DUBAIJU: Vanja Mijatović progovorila o crvenom venčanju, pa priznala da već ima trzavica u braku! (VIDEO)

Foto: ST/N.MUTIĆ

Vanja Mijatović

Vanja Mijatović zajedno sa mužem Aleksandrom uveličala je proslavu rođendana Nadice Ademov, a tom prilikom otkrila je da se udala za svog izabranika u Dubaiju, ali i da se već suočava sa bračnim problemima. 

Iako je nedavno pravila svadbeno slavlje u Beogradu, gde su prisustvovale mnoge njene kolege, prijatelji i porodica, Vanja i njen suprug su odlučili da naprave i crkveno venčanje i to van granica Srbije, o čemu je sad detaljnije govorila. 

-Mi smo prvi Srbi koji su se venčali u Dubaiju, naše venčanje je prva služba na srpskom jeziku u našoj pravoslavnoj crkvi, to je nešto što se pamti za čitav život - otkrila je Vanja za Republiku i dodala:  

-Sve se desilo spontano. Moji mnogo dobri drugari žive i rade u Dubaiju, već godinama nas zovu da dođemo kod njih. Odabrali smo 7. novembar, rođendan mog muža, sve je trebalo da bude iznenađenje, ali zbog silne papirologije, na kraju nije bilo. Da smo prvi srpski par koji se venčao tamo, saznali smo nakon ceremonije, zaista mi je mnogo drago zbog toga - objasnila je pevačica. 

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Vanja Mijatović i Aleksandra Mladenovič

Iako se udala nedavno, Mijatovićeva ne krije da već postoje čarke u njihovom braku: 

-Ja sam žena od trenutka, ako mi se čisti, ja čistim, ako mi se odmara, odmaram. Zaista mi muž mnogo pomaže, tu se zaista slažemo. Naravno da ima trzavica, mi tri i po godine živimo zajedno, sad smo samo naš odnos začinili venčanjem. Uglavnom se svađamo oko gluposti, ne znam nikog ko se ne svađa, ali neko sam ko vrlo brzo prelazi preko stvari - istakla je ona. 

Šta je još Vanja rekla, saznajte u videu na početku teksta. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading