JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE ZA PUBLIKU! Miroslav Ilić predstavio spot za pesmu "Ti si zvezda mojih snova" (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.10.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih pevača narodne muzike priredio je još jedno iznenađenje svojim vernim fanovima.

JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE ZA PUBLIKU! Miroslav Ilić predstavio spot za pesmu "Ti si zvezda mojih snova" (VIDEO)

Foto: ATA Images

Nakon što je nedavno iznenadio fanove spotom za pesmu “Siromah sam, al volim da živim”, Miroslav Ilić ekranzovao je još jednu numeru.

Legendarni pevač ovog puta snimio je spot za pesmu "Ti si zvezda mojih snova", a ove i mnoge druge numere snimljene tokom svoje višedecenijske karijere, publici će otpevati na velikom koncertu zakazanom za 10. decembar 2022. godine.

Miroslav će tom prilikom obeležiti jubilarnu 50. godišnjicu svoje grandiozne karijere, a iste večeri sa publikom će ujedno proslaviti i svoj 72. rođendan.


Podsećamo, bard narodne muzike, Miroslav Ilić je davne 1972. godine započeo blistavu karijeru koja je od samog početka krenula uzlaznom putanjom i sada već broji milionske tiraže i mnoštvo hitova poput: “Nije život jedna zena”, “Još te nešto čini izuzetnom”, “Vino točim a vino ne pijem”, “Ova noć”, “Jesen sedamdeset i neke”, “Lažu da vreme leči sve“, “Polomiću čaše odkristala”, ”Luckasta si ti”, “Božanstvena ženo”, “Voleo sam devojku iz grada”, “Pozdravi je pozdravi” i mnoge druge, koje će zajedno sa publikom pevati u Štark Areni 10. decembra.

 

Foto: ATA Images

Miroslav Ilić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading