MORAM DA ZAŠTITIM ĆERKU OD POMRAČENOG UMA NJENOG DEDE! Nikolina Pišek u potresnoj ispovesti otkrila detalje teške BORBE nakon gubitka supruga

Autor:

Zabava

07.09.2022

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek nedavno se suočila sa teškim gubitkom, kada je njen suprug Vidoje Ristović iznenada preminuo u 44. godini.

MORAM DA ZAŠTITIM ĆERKU OD POMRAČENOG UMA NJENOG DEDE! Nikolina Pišek u potresnoj ispovesti otkrila detalje teške BORBE nakon gubitka supruga

Foto: ST/D. KADIĆ/V. LUKUĆ

Nikolina Pišek

Nikolina se sa gubitkom teško miri, a kako kaže, najvažnije joj je da zbog ćerke bude srećna i da bude njen oslonac.

Budući da se nakon tragičnog događaja suočila sa javnim prozivkama i osudama Vidojevog oca Miše Grofa, Nikolina tvrdi da je upravo on razlog zbog kog se neće preseliti u Beograd, iako je u našoj prestonici dobila posao na jednoj televiziji.

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

 

- Vidoju i meni Beograd je uvek bio u planu, ali naš životni cilj bio je preseljenje u Zagreb, gde smo gradili kuću i gde je Una išla u školu. To je bila zajednička odluka, nisam je donela sama, a i Vidoje je bio u postupku dobijanja hrvatskog državljanstva. Pristupili smo tome s velikom ozbiljnošću, i za mene povratka u Beograd nema, jer je moje dete upravo krenulo u drugi razred. Ne bih da dovodim ćerku u opasnost u blizini dede pomračenog uma - ispričala je Nikolina u potresnoj ispovesti za magazin Story i dodala:

 

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Miša Grof

 

- Moram da budem odlučna i razborita i sposobna i srećna zbog moje ćerke, koja u meni traži slamku spasa. Izgubila je tatu, zaštitnika, i ima samo mene. Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, nažalost, pomračenog uma od bola, u meni i Uni našao neprijatelje. Moram da budem stena o koju će se razbiti sve njegove loše namere. To sam sklonila na stranu i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način od svega, pa od njenog biološkog dede - ispričala je Nikolina za Story.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading