Ovo je BRAT BLIZANAC Adama Adakatara? Sa porodičnog stabla je IZBRISAN, a sličnost je neverovatna, uhvaćen sa poznatom pevačicom! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2022

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević zbog nedavnih fotografija upoređen je sa Adamom Adaktarem!

Ovo je BRAT BLIZANAC Adama Adakatara? Sa porodičnog stabla je IZBRISAN, a sličnost je neverovatna, uhvaćen sa poznatom pevačicom! (FOTO)

Foto: Printscreen/RTV PINK

Pobednik rijalitija ,,Zadruga 5" Dejan Dragojević po povratku iz Egipta, zadužen je bio za snimanje spota pevačice Maje Nikolić, u režiji Dejana Milićevića. Tom prilikom Dejan je Dragojeviću napravio set fotografija, koje su izazvale burne reakcije na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/official.urosh

Maja Nikolić i Dejan Dragojević Instagram

 

Preplanulog tema, crna kosa i brada, izgledom je ovim izgledom mnoge podsetio na Adama Adaktar, a tim replikama se pridružio i Nemanja Đerić Đekson. On je ispod fotografija koje je Dejan postavio na Instagramu napisao komentar, koji je sve doveo do suza. 

- Isti si Adaktar - napisao je Đekson, na šta se Dejan samo nasmejao. 

 

 

Podsetimo, Dejan je sa devojkom Aleksandrom Nikolić otišao na luksuzno putovanje u Egipat, gde su svakodnevno uživali na plaži, ekskurzijama, i suncu. Iako se spekulisalo da je bilo mnogo drama tokom putovanja, njih dvoje su se vratili zajedno, ruku pod ruku, a kako saznajemo, po njih je došao Dejanov brat, David Dragojević na aerodrom po povratku. 

Po svemu sudeći, njihov odnos je stabilan, a kako se Aleksandra sada oporavlja od operacije hirurškog vađenja biopolimera, Dragojević je njoj privržen i brine za nju. 

Republika

Foto: Instagram

Adam Adaktar brat Instagram

 

Podsetimo, dosta se spekulisalo o bratu blizancu Adama Adaktara, koji je ,,izbrisan" sa porodičnog stabla, ali očigledno da Dragojević može zauzeti ovo klasificirano mesto u porodici ,,boga obrva". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading