PRVA LJUBAV KSENIJE PAJČIN JE ROBIJAO ZBOG NJE: Ubio momka zbog pevačice, a otac mu je čuvena KOŠARKAŠKA LEGENDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2022

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika ljubav Ksenija Pajčin pre Filipa Kapisode je opasan momak, koji je zbog nje robijao.

PRVA LJUBAV KSENIJE PAJČIN JE ROBIJAO ZBOG NJE: Ubio momka zbog pevačice, a otac mu je čuvena KOŠARKAŠKA LEGENDA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ekstravagantna pevačica devedesetih Ksenija Pajčin bila je izuzetno voljena u kriminalnom miljeu muškaraca, a oko nje su se lomili mnogi žestoki momci sa ulice. Poznato je da je pevačica tragično nastradala na Voždovcu, od strane njenog tadašnjeg momka Filipa Kapisode, koji ju je usmrtio iz vatrenog oružja. 

 

 

Međutim, malo ko zna ko je bio prva ljubav Ksenija Pajčin!

U pitanju je sin košarkaške legende Zorana Slavnića, Zvezdan. Inače, Ksenija i Mokin sin su imali izuzeto turbulentnu romansu, koja se završila, a detalj o njihovom odnosu je manje poznat u javnosti. U jednoj diskoteci Zvezdan je ubio čoveka zbog Ksenije, što je izazvalo veliki haos u javnosti, a on ja završio u zatvoru. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ksenija Pajčin

 

Mokin prijatelj je za domaće medije ispričao sve detalje njegovog ubistva zbog Ksenije. 

- Jeste, tačno je, bio je u zatvoru zbog toga, mislim da je bio dve i po godine, da li je bilo ubistvo iz nehata, znam da je odgovarao zbog toga. Ko se nije palio na nju, taj nije bio normalan, lepa, atraktivna, lepo se oblačila, znala je da pokaže atribute, nije imala grudi, ali je imala druge atribute - izjavio je Nebojša Tubić poznatiji kao Žabac. 

Republika

Foto: MUP Srbije

Zvezdan Slavnić

 

Hapšen je i 2008. godine, a mediji su tada navodili da je član beogradsko-kruševačkog klana. Pre četiri godine navodno je, sa svojim saučesnicima, operisao kao deo bande “Pink Panter”, a uhapšeni su dok su se krili u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
zozo

02.02.2022 20:25

Dosadni ste vise sa tom pokojnicom.