RADA MANOJLOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN! Pevačica će Harisu izgovoriti SUDBONOSNO DA: PRIČAĆE SE MESECIMA O TOJ SVADBI!

Autor:

Zabava

31.01.2022

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haris Berković i Rada Manojlović odlučili su da načine veći korak u svojoj vezi i izgovore sudbonosno ''DA''.

RADA MANOJLOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN! Pevačica će Harisu izgovoriti SUDBONOSNO DA: PRIČAĆE SE MESECIMA O TOJ SVADBI!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović i Haris Berković

Dugo se spekulisalo o odnosu Rade Manojlović i Harisa Berković, pričalo se o njihovom raskidu i navodnom pritisku Harisovih roditelja da se oženi Radom.

- Radin tata ih vise ni ne pita oko dece, digao je ruke od toga, ne nada se, nego kad se desi, bice presrećan, neće da razmišlja o tome jer se samo nervira. Harisu su nedavno njegovi rekli. "Ili ženi Radu ili je ostavi. Njoj godine idu, nije u cvetu mladosti, ako neces da se ženis i ostvarujes kao otac, pusti devojku da nade svoju sreću . Ona treba već da se ostvari kao majka. Vidi šta ćeš, ovako ne možeš više sa njom" . Zapretili su Harisu, a kada je to preneo Radi, ona je bila iznenađena, a imam utisak i da joj je bilo drago, jer je osetila njihovu podršku - rekao je nedavno za "Star" izvor blizak paru.

Republika

Foto: instagram.com/radamanojlovic

Rada Manojlović i Haris Berković staju na ludi kamen

Kako se navodi njih dvoje će uskoro načiniti veći korak i stati na ludi kamen, a Rada je čak i venčanicu izabrala.

- Rada će biti kao princeza… Osmislila je venčanicu, gore će biti uska, a dole će da se širi sa žiponima. Međutim, imaće i jednu usku, jer je ona prezgodna i najbolje joj stoje tesne haljine uz telo - započinje izvor  za "Scandal" i dodaje:

 

 

- I Haris je izabrao elegantno odelo. Oboje žele da sve bude na nivou. Biraju i veliku salu za svečanost, žele da im dođe pola estrade i da svi pevaju. Poenta je da sve bude veselo i da se od početka do kraja igra i peva. Oni sve to zajedno finansiraju, jer oboje zarađuju i za pare nema problema. I bend su odabrali, neće angažovati momke sa kojima rade, jer su oni među zvanicama, a svakako će zamoliti neke od kolega da im pevaju. Naravno, svi će se tu latiti mikrofona - objašnjava izvor i dodaje da su mislili na svaki detalj.

 

 

- Od hrane će biti za svakog ponešto, i škampi, i kanapei, ali neće zaobići ni srpsku tradicionalnu kuhinju. Biće sve po običajima i tradiciji. Haris će ići u Četereže po mladu, Rada želi da ispoštuje sve običaje i on se s njom slaže, a najviše je drago Radinom ocu, njemu su oči pune suza od sreće. Videćete, biće to svadba o kojoj će se pričati mesecima - zaključio je dobro  izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Veljko

31.01.2022 15:08

Nema od toga ništa.

Odgovori 19 2
Zoks

31.01.2022 16:33

Dićeš bre Rado za njega si teta po godinama

Odgovori 12 1
Grujica

01.02.2022 07:42

Kako li ce se deda obradovati, kada mu dodje unuk, mali Mujo!