NAJVEĆE POP I FOLK ZVEZDE U NAJLUĐOJ NOĆI PEVAJU ZA VAS: Osim tradicionalnog Pinkovog veselja, ove godine očekuje vas i Cecin i Anastasijin novogodišnji šou!

Autor:

Zabava

28.12.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoce TV Pink, sada već tradicionalno, za doček Nove godine očekuje veliko „Pinkovo novogodišnje narodno veselje“, u petak 31. decembra.

NAJVEĆE POP I FOLK ZVEZDE U NAJLUĐOJ NOĆI PEVAJU ZA VAS: Osim tradicionalnog Pinkovog veselja, ove godine očekuje vas i Cecin i Anastasijin novogodišnji šou!

Foto: Jelena Simonović

I ove godine, milionski auditorijum dočekaće Novu 2022. godinu upravo uz kanal TV Pink, jer će se u izvođenju najvećih hitova narodne i zabavne muzike smenjivati veliki broj kako legendarnih, tako i mladih, sve popularnijih pevača.

Na sceni će svoje najveće hitove otpevati najpopularniji folk pevači Zorica Brunclik, Zlata Petrović, Saša Matić, Mitar Mirić, Dragan Kojić Keba, Vera Matović, Vanesa Šokčić, Mina Kostić, Era Ojdanić, Stoja, Goca Božinovska, Goca Lazarević, Branka Sovrlić, Miki Mećava, Milena Plavšić, Nela Bijanić, Aca Ilić, Biljana Jevtić, Ćana, Jovana Tipšin i druge zvezde.

Republika

Foto: Jelena Simonović

Rada Manojlović

 

Trenutno veoma slušane hitove izvešće i najatraktivnije pevačice i trenutno najpopularniji izvođači u regionu, kao što su Sloba Radanović, Rada Manojlović, Ivana Selakov, Goga Sekulić, Stanija Dobrojević, Lena Čolak, Mišel Gvozdenović, Kristina Kija Kockar, Ivana Krunić, Zorica Erić, Miša Laguna, „Lexington“ bend, Fazlija čiji je hit „Helikopter“ obeležio kraj godine i mnogi drugi.

Osim legendarnih hitova narodne i zabavne muzike, svaki pevač izvešće i nekoliko svojih pesama, koje su trenutno veoma slušane i popularne. Uz sve izvođače, na sceni će u novogodišnjoj noći biti i članovi kulturno-umetničkih društava, kao i nezaobilazni trubački orkestar.

Republika

Foto: Jelena Simonović

Zorica Brunclik

 

U najluđoj noći gledaoce ekskluzivno očekuje i novogodišnji šou najpopularnije pevačice na Balkanu Svetlane Cece Ražnatović i njene ćerke, mlade pop zvezde Anastasije Ražnatović, koji će biti pravi audio-vizuelni spektakl. Ceca će pevati neke od svojih najvećih hitova, Anastasija će izvesti svoje pesme koje broje milionske preglede na Jutjubu, a njih dve će čak otpevati i neke duetske pesme.

Republika

Foto: Jelena Simonović

Zlata Petrović i Mitar Mirić

 

Budite i ovog puta uz TV Pink i "Pinkovo novogodišnje narodno veselje" u petak 31. decembra i uđite u 2022. godinu uz najbolju muziku i najveće zvezde na ovim prostorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading