LEGENDARNI VATERPOLISTA JE UKRAO SRCE NAŠOJ GLUMICI: I dan danas PATI za njom!

Autor:

Zabava

14.12.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Katić je bila najpoželjnija devojka 90-tih, a srce joj je ukrao naš legendarni vaterpolista.

LEGENDARNI VATERPOLISTA JE UKRAO SRCE NAŠOJ GLUMICI: I dan danas PATI za njom!

Foto: facebook.com/Kristina Kaplanović/TV Prva/printskrin

Branka Katić je u dugogodišnjem skladnom braku sa producentom Džulijanom Farinom, a malo ko zna ko je glumici ukrao srce pre njega.

Igor Milanović je bio jugoslovenski vaterpolista koji je osvojio sve medalje koje je mogao, ušao je u "Kuću slavnih", a njegovo ime je ispisano u našoj sportskoj istoriji. U bazenu je bio prava vatra, a mnogi kažu da je i van bazena uvek imao vremena i za druge obaveze.

Republika

Foto: printscreen/imdb.com

Branka Katić

 

Bio je pravi hedonista što je i priličilo njegovim godinama. Uvek su ga lepe žene pratile u stopu, ali jedna se izdvojila. Davnih devedesetih godina pričalo se da je Branki Katić baš ovaj vaterpolista ukrao srce.

U jednom intervjuu je priznao da voli popularnost, ali i da je počela da mu smeta jer je bilo puno laži i prevare.

‒ Srećom, tada nije bilo paparaca. Vaterpolisti su bili popularni kao košarkaši. Sada kad premotavam film, setim se kako nisam mogao ulicom da prođem, jer su ljudi prilazili, hteli autogram, fotografiju..

Republika

Foto: eStock

Branka Katić

 

U to vreme je Igorova karijera bila na vrhuncu, a mi smo imali priliku da pogledamo film "Mi nismo anđeli" i da se zaljubimo u Branku Katić. Međutim, ni vaterpolista nije odoleo njenom šarmu, a pošto tada nije bilo paparaca, par je mogao lagodno da uživa.

Svi su znali da su njih dvoje u vezi, ali se nije puno pričalo o tome. Iako im je veza pukla, Igor i dalje ima emocija prema glumici, ali se vidi da se ljubav nije ugasila.

‒ Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli... Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča, ostala do danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading