NAKON ŠTO JE ALARMIRALA JAVNOST DA JE POKRADENA PONOVO SE OGLASILA: Evo šta je rekla Nikola Pišek!

Autor:

Zabava

28.10.2021

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je voditeljka Nikolina Pišek alarmirala javnost da joj je ukraden automobil, ona se ponovo oglasila i pratioce obavestila da je pronađen.

Republika

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina Pišek

 

Voditeljka je uznemirene pratioce obavestila da je njena limuzina pronađena.

Nikolini Pišek jutros je oko četiri sata ukraden auto marke "Audi", zbog čega se voditeljka i te kako uzenmirila, te je apelovala na javnost da joj pomognu u pronalasku ove limuzine.

Republika

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina Pišek

Ubrzo zatim, pošto je voditeljka objavila da joj je nestao automobil i da je u toku istraga, ona je obavestila pratioce i da je njen automobil pronađen i zahvalila se nadleženim organima. 

 

 

- Hvala svima, a posebno osoblju Prve i Pete policijske stanice. Bilo je kratko i napeto - napisala je Pišekova, a onda su usledili komentari podrške pratilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

31.10.2021 07:07

Klasican zelenas pod. plastom finoce, kao cini im uslugu sto im zajmi. Djavo dosao po svoje. Ostalim duznicim sad kasika upala u med, dugovi anulirani, i mogu da odahnu. To sto pisete, bio je jako precizan,tacan, u prevodu znaci, ko zna sta te moze snaci ako okasnis. I trebale su mu tolike pare? Zenu i sopstveno dete povuce za sobom ovaj lihvar.