Milica Dabović zbog sina spremna na sve: Ja sam heroj-majka!

Autor:

Zabava

17.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata srpska košarkašica Milica Dabović za Srpski telegraf pričala je o trenutnoj situaciji koja vlada u čitavom svetu zbog koronavirusa i otkrila nam po čemu će se ovaj Vaskrs razlikovati od svih prethodnih.

RepublikaFoto: Republika
Milica Dabović

- Iskreno da kažem, Vaskrs se u ovoj situaciji uopšte ne oseća, osim što se zna kada mu je vreme. Jako sam pozitivna i zbog sina Stefana ću se potruditi da se ovaj Vaskrs ne razlikuje od ostalih. Kuckaćemo se jajima, slikati, zezati i nadam se pobeći negde na neko imanje jer nas čeka lepo vreme - rekla je Milica i dodala da joj teško pada što je samohrana majka:

- Najteže mi pada što sama odgajam dete. Divim se sve više samohranim majkama i smatram ih pravim herojima. Najviše strahujem da se ne razbolim jer šta će onda moj sin. Nedostaje mi moja porodica, koju volim najviše na svetu, naši zajednički trenuci. Ja sam, kao i sve ostale majke, majka-heroj i smatram da mi ove stvari ne padaju teško, važno je prihvatiti situacije i prilagoditi im se, ići u koštac sa njima. Život je jedan, proći će i ovo, a onda sedamo u kola i pravac baki i deki u zagrljaj.

 Potrudiću se da se ovaj Vaskrs ne razlikuje od ostalih, moram da budem jaka zbog Stefana

Nakon ovoga košarkašica je svima uputila važnu poruku:

- Svi treba da budu strpljivi i profesionalni, budimo hrabri i shvatimo da svemu dođe kraj, pa i ovom virusu će.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading