TEMPERATURE JEDVA IZNAD NULE, I PINGVINI BI PALI U NESVEST! Pred nama pravi zimski dani, uskoro sledi OBRT, evo kakvo nas vreme očekuje!

Autor:

Vesti

09.12.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigde ne krećite bez kišobrana!

TEMPERATURE JEDVA IZNAD NULE, I PINGVINI BI PALI U NESVEST! Pred nama pravi zimski dani, uskoro sledi OBRT, evo kakvo nas vreme očekuje!

Foto: shutterstock

U nedelju danas naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu i susnežicu, a u planinama sneg. 

Padavine počinju u toku jutra najpre na severu Vojvodine, a sredinom dana i popodne i u ostalim krajevima na putu ka jugoistoku. Vetar slab, ujutru južni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 1°C, a maksimalna od 3°C na severu Vojvodine do 8°C na jugu Srbije. Uveče se razvedrava na severu i zapadu, a na jugu slabe padavine koje prestaju. Temperatura u 22h od 0°C do 4°C.

U Beogradu se danas očekuje naoblačenje sa severozapada koje donosi prolaznu kišu i susnežicu. Vetar slab, ujutru južni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 3°C, prenosi Mondo.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Sneg u Beogradu

U Nišu naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu popodne. Vetar slab južni, a popodne u skretanju na severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 8°C. Uveče kiša prestaje.

U užičkom regionu naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu i susnežicu, a u planinama sneg. Kasnije popodne ili uveče padavine prestaju. Vetar slab, ujutru južni, a popodne zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 4°C do 5°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari sneg i najviše do 1°C na 1000 mnv.

U Vojvodini danas naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu i susnežicu, najpre severu Vojvodine, a zatim i ostalim krajevima na putu ka jugoistoku. Vetar slab, ujutru južni, zatim zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 0°C, a maksimalna od 3°C na severu do 5°C na jugu Vojvodine. Uveče se razvedrava na
severu iz zapadu, a na jugu slabe padavine koje prestaju. Temperatura u 22h od 0°C do 3°C.

U Novom Sadu naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu kišu i susnežicu. Vetar slab, ujutru južni, a zatim zapadni. Padavine prestaju popodne uz delimično razvedravanje. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 1°C.

U Subotici naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu susnežicu. Padavine prestaju popodne uz delimično razvedravanje. Vetar slab, ujutru južni, a zatim zapadni. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna 3°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 0°C.

Vreme narednih dana

U ponedeljak toplije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima, a popodne i krajem dana na severu oblačnije i moguća kratkotrajna kiša ponegde. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 6°C do 11°C. Uveče ređa pojava kiše na severu. Temperatura u 22h od 3°C do 7°C.

U utorak i sredu toplije vreme od proseka. Između srede i četvrtka dolazi do naoblačenja sa kišom, a u četvrtak tokom dana postepeno zahlađenje, najpre na severu. U petak hladnije sa mogućom susnežicom i snegom koji brzo odlaze ka jugu i na severu se razvedrava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading