U SRBIJI PRAVI VREMENSKI ROLERKOSTER! Oluja će pokositi OVE delove zemlje - onda sledi neočekivani PREOKRET!

Autor:

Vesti

01.09.2023

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kratkotrajna kiša moguća je samo u jugozapadnim i južnim krajevima.

U SRBIJI PRAVI VREMENSKI ROLERKOSTER! Oluja će pokositi OVE delove zemlje - onda sledi neočekivani PREOKRET!

Foto: Pixabay.com

Nevreme

Danas u Srbiji očekujemo kratkotrajnu jutarnju maglu u pojedinim predelima, posebno na severu i istoku zemlje. Na tim područjima će biti pretežno sunčano tokom dana.

U ostalim krajevima zemlje očekuje se promenljivo oblačno vreme s dužim sunčanim intervalima. Kratkotrajna kiša moguća je samo u jugozapadnim i južnim krajevima.

Vetar će biti slab i promenljivog smera. Temperature će se kretati u rasponu od 12 do 18 stepeni Celzijusa za najniže temperature i od 26 do 30 stepeni za najviše dnevne temperature.

U Beogradu, takođe, očekujemo jutarnju maglu, ali će tokom dana prevladavati pretežno sunčano vreme. Vetar će biti slab i promenljivog smera. Minimalne temperature će se kretati između 14 i 16 stepeni Celzijusa, dok će maksimalne dnevne temperature dostići oko 27 stepeni.

Ukratko, danas će biti promenljivo vreme s kratkotrajnom maglom ujutro na nekim mestima, dok će veći deo zemlje imati sunčane periode tokom dana. Temperature će se kretati u prijatnim rasponima, a vetar će biti slab.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading