DEVETI SAJAM PENZIONERA U NIŠU! Krkobabić: Penzije će da isprate plate

Autor:

Vesti

09.03.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažna privredna aktivnost i uvećan BDP otvaraju prostor za rast plata i penzija.

DEVETI SAJAM PENZIONERA U NIŠU! Krkobabić: Penzije će da isprate plate

Foto: Saša Đorđević

To su realna očekivanja svih građana Srbije, a posebno penzionera. Na tome se zasniva naše opšteprihvaćeno opredeljenje da penzije prate plate, poručio je juče lider PUPS Milan Krkobabić u Oficirskom domu u Nišu na svečanom otvaranju devetog Sajma za penzionere, pod sloganom "Za bezbrižnu starost".

Republika

Foto: Saša Đorđević

Milan Krkobabić

 

Kroz tradicionalno dvodnevno druženje, pripadnici starije populacije upoznaće se s novinama u radu resornih gradskih institucija, organizacijama, udruženjima građana, pojedincima i firmama koje svojim radom utiču i doprinose poboljšanju kvaliteta života najstarijih i to s različitim programima, sadržajima i pogodnostima koji su im dostupni kako lokalno tako i na teritoriji cele Srbije.

Foto: Saša Đorđević

Milan Krkobabić

 

- Brojka od preko 60 izlagača, uz goste iz Beograda, Novog Sada i drugih gradova Srbije, govori da je ovo jedna od najznačajnijih manifestacija za stariju populaciju. Ponosni smo što joj je upravo Niš domaćin - izjavila je Dušica Davidović, pomoćnica gradonačelnice Niša.

Foto: Saša Đorđević

Milan Krkobabić

 

Pored pomenutih izlagača, na ovoj manifestaciji prisutne su i farmaceutske kompanije, banke, osiguravajuća društva, preduzeća iz oblasti prehrambene industrije i dijetetskih suplemenata koje se u okviru svoje delatnosti bave poboljšanjem kvaliteta života starije populacije.

Foto: Saša Đorđević

Milan Krkobabić

 

Više od 60 izlagača, gosti sajma iz Beograda, Novog Sada...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading