PROBLEMI NA GRANICI: Kamioni satima stoje na prelazu Batrovci i Bogojevo!

Autor: M.B.

Vesti

27.02.2024

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gužve na graničnim prelazima i naplatnim stanicama.

PROBLEMI NA GRANICI: Kamioni satima stoje na prelazu Batrovci i Bogojevo!

Foto: Tanjug/J. PAP

Prema informacijama Auto-moto saveza Srbije, teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, trenutno čekaju čak 10 sati. Kamioni na prelazu Bogojevo, kao i na izlazu, trenutno čekaju četiri sata, dok se na prelazu Šid zadržavaju oko jedan sat. Ova situacija stvara izazove za prevoznike, a takođe može imati i uticaj na protok robe i trgovine između zemalja.

Situacija na ostalim graničnim prelazima

Za ostale kategorije vozila, prema istim informacijama, nema dužih zadržavanja na graničnim prelazima. Ovo može biti od koristi putnicima koji putuju između zemalja, s obzirom da neće biti zastoja na putevima.

Nema zadržavanja na naplatnim stanicama

Poslednje informacije od Javnog preduzeća "Putevi Srbije" ukazuju da nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama. Ovo će olakšati putovanja za vozače koji prolaze kroz naplatne stanice i doprineti glatkom protoku saobraćaja.

Podsetimo, na Autokomandi i Trgu Nikole Pašića kod Skupštine nema ni gužvi, ni zastoja dok se na Pančevcu vidi duga kolona vozila ka centru grada koja doslovno mili. AMSS upozorava vozače da prilagode vožnju na deonicama na kojima su u toku radovi.

Lepo, toplo i sunčano vreme u Beogradu izmamilo je i vozače kojih je od juče, čini se, više nego ikada na beogradskim ulicama, posebno u jutarnjem špicu.

Gužva na Gazeli je od ranog jutra a na kamerama se vidi duga kolona za uključenje ka Novom Beogradu koja deluje kao da se ne pomera.

Na Autokomandi i Trgu Nikole Pašića kod Skupštine nema ni gužvi, ni zastoja dok se na Pančevcu vidi duga kolona vozila ka centru grada koja doslovno mili.

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading